Onze blogs

Je vindt hier tips & tricks over solliciteren, het vinden van de juiste werknemer of anekdotes van onszelf

CAO uitzendkrachten 2022

Het huidige systeem in de uitzendcao’s is vanaf januari 2022 veranderd. Vanaf 1 januari gelden er nieuwe regels in het CAO voor uitzendkrachten. Daarom hebben wij in hoofdlijnen de wettelijke basisregels bij uitzend CAO overeenkomsten uiteengezet die gelden voor jou als uitzendkracht.

Lees meer

Van inschrijving tot baan

Flexmakers helpt jou in 5 stappen aan een (nieuwe) baan. In deze blog vertellen wij jou in 5 stappen de weg die jij aflegt nadat je hebt gesolliciteerd op één van onze vacatures of wanneer je het inschrijfformulier op onze website hebt ingevuld. Zo krijg jij een beter beeld van wat jou te wachten staat wanneer je bij ons solliciteert en hoe wij te werk gaan.

Lees meer

Voorbereiden sollicitatiegesprek

Voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Je kent het wel, de zenuwen gieren door jouw lijf. Een sollicitatiegesprek is spannend. Maar… Na het lezen van dit blogartikel, heb jij 6 tips die je ter harte kunt nemen en jou goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Lees meer

Wie is Flexmakers?

Bij ons op kantoor is sprake van uitbreiding, want de afgelopen maanden zijn er niet één, maar twee nieuwe Flexmakers gestart! Wat een gezelligheid! Wil je ons allemaal leren kennen? In dit blogartikel stellen alle Flexmakers zich aan jou voor!

Lees meer

Week van de ondernemer

Het is de week van de ondernemer en daarom lees je in onze nieuwste blog over de terugblik en de toekomst van ondernemers Frank en Mayke. Wat heeft het ondernemen hun opgeleverd en hoe kijken zij naar de toekomst van Flexmakers.

Lees meer

Hoe maak je een CV?

Hoe maak je nou een CV dat in het oog springt, eentje die eruit wordt gepikt tussen die tientallen CV’s? Een CV dat iets over mij zegt en mijn visitekaartje is. Kortom, het schrijven van een goed CV, hoe doe ik dat? Ontdek 5 tips!

Lees meer

Welke baan past bij mij?

Een kijkje in de functiekeuken van A tot Z. Om jouw bril te verbreden en je te laten proeven van verschillende functies wordt in dit blogartikel een viertal beroepen uitgelegd. Zo kun jij straks beter kiezen welke baan bij jou past!

Lees meer

Elkaar versterken – In je kracht staan

Wij staan in onze kracht wanneer wij voor anderen wat kunnen betekenen en écht het verschil kunnen maken. Op een positieve manier de samenwerking met lokale ondernemers opzoeken is wat ons voldoening geeft. Wij doen ons werk met veel passie en bevlogenheid!

Lees meer

Flexmakers uitzendbureau Lochem

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Neem direct contact op!

Wij maken graag kennis met jou!