Werving en selectie

Voor werkgevers én werkzoekenden mbo+ en hbo

Werving en selectie vacatures

Talent gezocht

Bent u op zoek naar een goed gekwalificeerde medewerker voor een vaste functie in uw bedrijf? Zoekt u niet alleen iemand met de juiste kennis en ervaring, maar ook iemand die perfect past binnen het team? Flexmakers kent de arbeidsmarkt én de wegen om mensen te vinden met de juiste mix van kennis, ervaring, talent én persoonlijkheid voor uw organisatie.

Nieuwe baan gezocht

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Zoekt u niet alleen een baan op mbo+ of hbo-niveau waarin u weer meer wordt uitgedaagd, maar ook een team collega’s waar u zich vanaf de allereerste werkdag thuis voelt? Flexmakers zet graag haar kennis, ervaring en netwerk in om u te ondersteunen bij het waarmaken van uw ambities. Bekijk de vacatures of neem direct contact met ons op.

Werving en selectie

Vind het beste talent uit de regio

De juiste man of vrouw op de juiste plek. Dat klinkt eenvoudig. De praktijk is helaas complexer. Zeker op een krappe arbeidsmarkt, zoals bij werving en selectie van technisch personeel en werving en selectie in de zorg . Maar ook al is de arbeidsmarkt ‘normaal’, dan nog is werving en selectie van goed personeel een lastige en tijdrovende klus.

Mist u de kennis en ervaring om de werving en selectie van nieuw personeel goed en snel op te pakken? Flexmakers ondersteunt u van begin tot eind. Samen zorgen we dat de openstaande functie wordt vervuld, zodat werk niet langer blijft liggen, de interne werkdruk normaliseert, alle opdrachten die binnenkomen gewoon aangenomen kunnen worden en klanten weer dik tevreden zijn.

Op zoek naar pro­fes­sio­nele onder­steuning
bij de werving en selectie van
nieuwe mede­werkers?

Wij stellen graag de beste kandidaten aan u voor!

Werving en selectiebureau Flexmakers

In 3 stappen de juiste kandidaat

Opstellen van een aansprekende vacaturetekst

U heeft goed voor ogen wie er perfect past bij de openstaande functie en bij uw bedrijf. Maar hoe vertaalt u dit naar een scherp functieprofiel en een aansprekende vacaturetekst? Wij helpen u bij het inventariseren van uw wensen en eisen voor deze functie. Daarnaast maken we samen heel helder wat u te bieden heeft en hoe u zich onderscheidt als werkgever, zodat uw vacature beter opvalt op de (krappe) arbeidsmarkt.

Werving en selectie van de beste kandidaten

Vervolgens maken we een tijdsplanning en zetten we de vacature uit via uiteenlopende kanalen en ons uitgebreide netwerk. Door slim gebruik te maken van de nieuwe (sociale) mediakanalen en bijvoorbeeld LinkedIn en Google Ads, creëren we een zo groot mogelijk bereik. Uit de reacties en gesprekken die we voeren met sollicitanten, selecteren we voor u de beste kandidaten. Wij checken referenties én voeren eventueel alvast een assessment uit.

Selectie van kandidaten

Na deze voorselectie stellen we een aantal passende kandidaten aan u voor. U voert de selectiegesprekken met deze overgebleven kandidaten om uiteindelijk één kandidaat te kiezen. Ook hierin zijn wij desgewenst uw sparringpartner en adviseur, zodat zonder twijfel straks de beste kandidaat bij u aan het werk is.

Werken met een werving en selectiebureau

De belangrijkste voordelen

N

Fikse besparing van tijd (en geld) en energie

N
Laagdrempelige manier om snel in contact te komen met goede kandidaten
N
Alle kennis en ervaring in huis
N
Advies en ondersteuning bij het kiezen van de beste kandidaat

Benieuwd voor welke bedrijven wij passend talent én een goede match hebben gevonden? Bekijk welke vacatures succesvol zijn ingevuld met hulp van onze werving en selectie.

Dit zeggen bedrijven, uitzendkrachten en werkzoekenden
over Flexmakers

De samenwerking met Mayke en Frank was zeer prettig door hun enthousiasme, hun openheid en doortastend optreden.”

”Flexmakers staat altijd voor mij klaar, ze komen afspraken na die ze beloven, ze tonen interesse, ze geven tips en doen écht hun best om een nieuwe uitdaging te vinden voor werkzoekenden!”

“Door de kleinschaligheid van Flexmakers was er sprake van échte persoonlijke aandacht waarbij er ook werd gekeken naar wat mijn wensen waren, wie ik ben als persoon en binnen welk bedrijf ik goed tot mijn recht zou komen.”

Wat kost werving en selectie?

Bij Flexmakers betaalt u eenmalig een maandsalaris

Sommige collega’s in de markt van werving en selectie vragen gerust 20% van een jaarsalaris. Voor veel MKB-bedrijven een pittig prijskaartje.
Wij kiezen bewust voor een andere aanpak; een eerlijke en open communicatie, geen kosten vooraf, een vast tarief van één maandsalaris (met een minimum van €5450,-) en no cure no pay!

Waarom werving en selectiebureau Flexmakers?

N
Vast en scherp tarief
N
Geen kosten vooraf
N
No cure, no pay
N

Aantrekkelijke vacaturetekst

N
Persoonlijke aanpak
N
Eerlijke en open communicatie

Op zoek naar professionele ondersteuning bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers?

Wij stellen graag de beste kandidaten aan u voor!

In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje. Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken.

Daarom gaan wij jou helpen: in het e-book nemen wij jou in 5 stappen mee op weg naar jouw ideale baan.
Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in dit e-book. Ruim 300 mensen gingen jou voor en zijn door het doorlopen van de stappen uit het e-book succesvol gematcht.

Na het lezen van het e-book heb jij de tools in handen om jouw droombaan te zoeken, te vinden en uiteindelijk te starten!
Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update
over/van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan
zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Voor meer informatie
lees onze privacyverklaring.