Zit jij niet meer op je plek en is

het tijd voor iets nieuws?

Veranderen van baan is spannend en

daarom gaan wij jou helpen

Wat is een uitzendbureau en waarom

Je voelt aan alles dat je niet meer op je plek zit, je wil graag wat anders. Misschien wel van baan veranderen, maar je twijfelt nog. Veranderen van baan is een grote stap en spannend, vooral in deze tijden. Je weet nu wat je hebt, maar niet wat je terugkrijgt. Ondertussen bekijk je verschillende vacatures, het aanbod is groot. Waar begin je? Hoe weet je of een vacature bij je past? En als je een vacature gevonden hebt, hoe zorg je ervoor dat je door het selectieproces komt?

Dat is precies waar een uitzendbureau jou bij helpt. Je hoeft dit hele proces om van baan te veranderen niet alleen te doen, je kunt je laten helpen. Een uitzendbureau is er namelijk voor jou. Niet alleen heeft een uitzendbureau een groot aanbod vacatures, maar we kijken naar jou als persoon en wat jij graag wil. Op die manier vinden we samen met jou een nieuwe baan.

Dit gebeurt er als jij je bij ons inschrijft
Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, ga je samen met ons op zoek naar jouw nieuwe baan. Je staat er niet langer alleen voor, we helpen je bij het vinden van een nieuwe baan en ook daarna zijn we er voor jou. Onze intercedenten zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste baan voor jou, ze helpen je ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw passie ligt. En zij zullen in hun regionale netwerk kijken welk bedrijf en welke vacature het beste bij jou past, zodat jij weer met plezier naar je werk gaat.

Werken via uitzendbureau Flexmakers

betekent voor jou

Een baan én werkplek die bij je past

Het is belangrijk dat jij een baan en werkplek vindt die bij je past. Daarom sta jij bij ons centraal en gaan we samen met jou op zoek. We luisteren naar jou en ontdekken zo jouw interesses en wensen.
Op die manier heb jij niet alleen een baan en inkomen, maar ook een bedrijf en collega’s die echt bij jou passen.

Van tijdelijke opdracht naar vaste baan

Onze ervaring is dat veel van onze uitzendkrachten na een periode van uitzendwerk een dienstverband aangeboden krijgen bij hun werkgever. Dus niet alleen voor tijdelijk uitzendwerk, maar ook voor een (vaste) baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je werkgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.

Nu is het juiste moment om van baan te veranderen

Flexmakers helpt jou bij het vinden van een andere baan

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling en er zijn veel kansen en mogelijkheden. Daarom is het juist nu hét moment om van baan te veranderen. Je kunt er voor kiezen om zelf te ontdekken welke vacatures er zijn, maar dit kost veel tijd en energie. En je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom is een uitzendbureau er om jou te helpen en samen op zoek te gaan. Of dit nou om een parttime of fulltime baan gaat en op uitzend- of vaste basis. Wij kennen de vacatures én de bedrijven in de regio. Hierdoor kunnen we jou helpen oriënteren en samen op zoek gaan naar jouw droombaan. Dit bespaart jou dus een hoop tijd. En doordat wij de bedrijven kennen, geven we jou alvast een ‘kijkje in de keuken’. Hierdoor kom jij er sneller achter of een bedrijf bij jou past en kun jij een wel overwogen keuze maken.

Daarom wil jij werken via uitzendbureau Flexmakers:

N

Oprechte aandacht

N

Meer dan uitzendwerk

N

Professionele hulp van arbeidsmarktprofessionals

N

Snel en direct contact

N

Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

N

Doorgroeimogelijkheden

N

Vast contract mogelijk

N

Wekelijkse uitbetaling

Ik ben mijn zoektocht naar een nieuwe baan via LinkedIn, Indeed en de website van Flexmakers gestart. Toen ik zelf geen geschikte vacature kon vinden heb ik contact gezocht met Flexmakers. Ik ben na een gesprek met Leontien op sollicitatie geweest bij een bedrijf. De vacature paste niet bij mij. Het gesprek was enorm fijn, waardoor ik een andere functie bij het bedrijf heb kunnen invullen. Ik prijs Flexmakers zeker aan. Ik heb goed contact gehad met Leontien en zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Als ik Flexmakers een cijfer moest geven dan zou ik ze beoordelen met een 10.”
“Ik was op zoek naar werk in de buurt en heb toen contact opgenomen met Flexmakers. Na mijn gesprek zou ik in eerste instantie starten bij één van de opdrachtgevers van Flexmakers. Dit ging niet meer door. Flexmakers is gelijk weer aan de slag gegaan om iets anders voor mij te zoeken. Zij belden mij al snel met het nieuws “wij hebben werk voor je”. Vrijwel de volgende dag kon ik al op gesprek komen. Het ging allemaal heel snel. Flexmakers voelt als warm thuiskomen en is niet formeel. Als je bij Flexmakers op kantoor komt dan zijn zij gelijk enthousiast en positief.“
“Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan ben ik met Flexmakers in aanraking gekomen. Ik werd uitgenodigd voor een kennis­makings­gesprek met Mayke. Ik ben op gesprek geweest bij een bedrijf in Borculo. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan. Een maandje later werd ik gebeld door Mayke met het nieuws dat Flexmakers een leuke baan voor mij had. Ik ben bij het bedrijf op gesprek geweest en twee dagen later kon ik hier beginnen. Ik heb 1,5 jaar voor Flexmakers gewerkt en ben nu overgenomen door het bedrijf”
Krijg ik evenveel salaris als uitzendkracht?

Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je opdrachtgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.

Wanneer krijg ik mijn salaris?
Er zijn 3 uitbetalingsmomenten in de week. Zodra jij je uren bij ons inlevert, zorgen wij dat jij het eerstvolgende betalingsmoment je salaris ontvangt!
Krijg ik feestdagen doorbetaald?
Je krijgt feestdagen zeker doorbetaald, mits je aaneengesloten 13 weken voorafgaand aan die feestdag hebt gewerkt bij een of meerdere opdrachtgevers.
Bouw ik pensioen op?
In de cao voor uitzendkrachten is jouw pensioen vastgelegd. Al na 8 weken als uitzendkracht start jouw pensioenopbouw. En goed nieuws! Sinds 2023 bouw je 8% pensioen op, dit was in 2022 2,6%
Heb ik recht op vakantiedagen? Zo ja, hoeveel?
Natuurlijk heb je recht op vakantiedagen. Werk je fulltime, dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werk je parttime, dan is het naar rato. Je opgebouwde verlofuren worden bijgehouden op je loonstrook.
Krijg ik vakantiegeld?
Als je werkt, bouw je vakantiegeld op. Je krijgt minimaal 8% vakantiegeld. Je ontvangt het in de maand mei. Dan kun je welverdiend op vakantie!

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

1

Solliciteer
door het formulier in te vullen

2

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

3

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking