Werken in Lochem en omgeving

Tijdelijk én vast werk op gebied van productie, logistiek, techniek, financieel, commercieel en administratief

Zoek je tijdelijk of vast werk in Lochem of omgeving?
Wil je werk dat bij je past in een bedrijf waar jij je thuis voelt?
Kom dan kennismaken met uitzendbureau Flexmakers.
We hebben een ruim aanbod aan vacatures voor onder meer productiewerk, logistieke,
technische, commerciële en administratieve functies.

 

 

Werken in Lochem

Betekent werken in de buurt

Werken in Lochem en omgeving betekent werken in de buurt. Zo ben je in je vrije tijd niet aan het reizen van en naar je werk, maar heb je tijd over voor thuis, hobby’s, vrienden en jezelf. Uitzendbureau Flexmakers is actief in de regio Lochem, Holten, Goor, Hengevelde, Eibergen, Ruurlo, Vorden en Zutphen.

Aan de slag via uitzendbureau Flexmakers

Jouw voordelen

Onze opdrachtgevers zijn volop in ontwikkeling. Bedrijven in de regio laten al jaren zien dat ze economisch veerkrachtig zijn. Er is doorlopend vraag naar flexibele mensen die enthousiast zijn om nieuwe opdrachten aan te pakken. Dat is gunstig voor jou als je op zoek bent naar een baan en wilt werken in Lochem en omgeving!

Werken via uitzendbureau Flexmakers heeft nog meer voordelen

Een baan én werkplek die bij je passen!

Onze aanpak is persoonlijk en de selectie van werknemers en opdrachtgevers is zorgvuldig. Dat vinden we belangrijk. Want dan heb jij straks niet alleen een baan en inkomen, maar ook een bedrijf en collega’s die bij je passen.

Van tijdelijke opdracht naar vaste baan

De ervaring laat zien dat veel van onze uitzendkrachten na een periode van uitzendwerk een dienstverband aangeboden krijgen bij de opdrachtgever. Dus niet alleen voor tijdelijk uitzendwerk, maar ook voor een (vaste) baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je opdrachtgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.

“Ik voel mij geen nummer, zoals ik bij andere uitzendbueaus heb meegemaakt.
Ik voel mij echt gehoord en gezien.”

“Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde ik Frank over mezelf en de dingen die ik leuk vind om te doen en tijdens hetzelfde gesprek kwam Frank al met een aantal vacatures die bij mij zouden passen.”

“Er werd gekeken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden, dat gaf mij een goed en vertrouwd gevoel!”

Wanneer krijg ik mijn salaris?

Er zijn 3 uitbetalingsmomenten in de week. Zodra jij je uren bij ons inlevert, zorgen wij dat jij het eerstvolgende betalingsmoment je salaris ontvangt!

Ik heb een vraag over mijn salarisstrook?

Je kunt ons altijd rechtstreeks bellen met vragen op 0573 – 256 380. Dan heb je snel antwoord op je vraag. Of mail je vraag naar info@flexmakers.nl. We beantwoorden je mail zo snel mogelijk.

Ik ben ziek. Hoe moet ik mij ziekmelden?

Ben je ziek en kun je daardoor niet werken? Bel ons zo snel mogelijk om het door te geven. In ieder geval ’s ochtends voor 9.00 uur.

Heb ik recht op vakantiedagen? Zo ja, hoeveel?
Natuurlijk heb je recht op vakantiedagen. Werk je fulltime, dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werk je parttime, dan is het naar rato. Je opgebouwde verlofuren worden bijgehouden op je loonstrook.
Krijg ik vakantiegeld?
Als je werkt, bouw je vakantiegeld op. Je krijgt minimaal 8% vakantiegeld. Je ontvangt het in de maand mei. Dan kun je welverdiend op vakantie!
Krijg ik feestdagen doorbetaald?
Je krijgt feestdagen zeker doorbetaald, mits je aaneengesloten 13 weken voorafgaand aan die feestdag hebt gewerkt bij een of meerdere opdrachtgevers.

Wil je werken in Lochem en omgeving?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem direct contact op!

Wij maken graag kennis met jou!