Scoor deze zomer:
Verdien goed met een toffe vakantiebaan

Flexibele werkuren & top verdienen

Binnen één minuut geregeld

Ben jij klaar voor een top zomer job?

Ben jij klaar met je eindexamen of heb je een heerlijke lange vakantie voor de boeg? Zoek je een leuke bijbaan waar je goed geld kunt verdienen en tegelijkertijd je eigen uren kunt indelen, zodat je genoeg tijd hebt om leuke dingen te blijven doen in je vakantie? Dan hebben wij de perfecte vakantiebaan voor jou! Na 150 uur werken, krijg je zelfs een cadeaubon van Bol.com t.w.v. 50 euro cadeau!

Een vakantiebaan met een top salaris

En een gratis Bol.com cadeaukaart

Kies zelf je ideale vakantiebaan

Je gaat aan de slag bij één van onze topopdrachtgevers. Dit kan variëren van magazijnwerk, productiewerk tot buitenwerk. Geen zorgen, ervaring is niet nodig. Wat we vooral belangrijk vinden is jouw motivatie en enthousiasme om nieuwe dingen te leren

Een vakantiebaan via Flexmakers betekent:

N
Goed salaris: Verdien een uurloon dat ver boven het minimumloon ligt. Dit betekent dat je snel een mooi bedrag bij elkaar spaart voor die geweldige vakantie of een tof festival!
N
Vrijheid: Jij bepaalt zelf je werktijden! Zo kun je werken wanneer het jou uitkomt en heb je genoeg tijd om te genieten van je zomer.
N
Bol.com cadeaubon: Heb je 150 uur gewerkt? Dan krijg je van ons een cadeaubon van Bol.com t.w.v. 50 euro! Een extra beloning voor jouw inzet.
N
Een leuke vakantiebaan waar je waardevolle werkervaring op doet, dat staat goed op jouw cv.
”Als vakantiekracht via Flexmakers heb ik bij een super leuk bedrijf bij mij in de buurt gewerkt. Ik kon op twee afdelingen meelopen en daarna kiezen welke werkplek het beste bij mij paste. Ik verdiende goed en kon zelf mijn uren inplannen, waardoor ik genoeg tijd én geld had om ook nog te genieten van mijn vakantie en leuke dingen met vrienden te doen. Oftewel, het was een top zomer en ik raad iedereen een vakantiebaan via Flexmakers aan.”
Paul Schigt
Sam Dibbelink

Goed verdienen deze zomer?

Dan is dit jouw kans! Schrijf je nu bij ons in:

Zie jij jezelf al werken deze zomer? Wil jij goed verdienen, je eigen uren indelen en die leuke Bol.com cadeaubon ontvangen? Twijfel niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier. Inschrijven is namelijk gratis en in slechts één minuut geregeld.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

1
Solliciteer
door het formulier in te vullen
2
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
3
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking