Zutphen

Vacatures Zutphen

Een leuke baan in de buurt

Ben je op zoek naar leuke vacatures in Zutphen? Flexmakers heeft volop vacatures in Zutphen en omgeving. Bekijk hieronder alle vacatures.

Heb je jouw ideale baan nog niet gevonden en zoek je werk in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie? Neem dan contact met ons op. Samen brengen we je kwaliteiten in kaart, om passend werk én een passende werkplek voor je te vinden in Zutphen.

Op zoek naar een vacature in Zutphen?

Leuk werk én een leuke werkplek

Bij Flexmakers vind je veel verschillende vacatures. Zo ook in Zutphen en omgeving. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière of juist aan een carrièreswitch? Zoek je fulltime of parttime werk? Je vindt bij ons niet alleen een uitgebreid aanbod aan vacatures in Zutphen. We helpen je ook bij jouw volgende stap én de juiste match. Want niet alleen je werk moet bij je passen. Ook het bedrijf en het team waarin je komt te werken. Zodat je ’s ochtends met veel plezier naar je werk gaat en aan het einde van de dag met een voldaan en blij gevoel naar huis.

Hoe vind je die leuke vacature in Zutphen?

Flexmakers kijkt verder dan je cv

Hoe vind je die ene vacature in Zutphen die helemaal bij je past? Waar je jouw talenten in kwijt kunt én je kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Bij Flexmakers weten we wat daarvoor nodig is. We kijken niet alleen naar je cv of naar een functieprofiel. We kijken vooral naar wie jij bent! We gaan met je in gesprek. Om te horen wat je gedaan hebt tot nu toe, waar je blij van wordt, welke kwaliteiten je graag wilt gebruiken in een nieuwe baan en in welke werkomgeving jij op je plek zit. Zo krijgen we een goed beeld van wie je bent en met welke opdrachtgevers in Zutphen jij een goede match zou maken.

Vacatures in Zutphen

Van tijdelijk werk naar een vaste baan

Woon je in of net buiten Zutphen? Dan is een baan om de hoek natuurlijk ideaal. Lekker op de fiets naar je werk of eenvoudig met het openbaar vervoer. Dat bespaart veel reistijd en energie. Die je weer aan thuis of andere dingen kunt besteden. Ideaal voor een goede balans tussen werk en privé.
Zou je dat niet alleen tijdelijk, maar ook als vaste baan willen? Bij Flexmakers begin je als uitzendkracht. De ervaring leert dat een deel van onze uitzendkrachten na verloop van tijd een vast contract krijgt aangeboden. Lijkt je dat wat? Neem contact met ons op of bekijk onze nieuwste vacatures in Zutphen in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Zutphen

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!