Vorden

Vacatures Vorden

Vind een baan die bij je past

Is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Zoek je niet alleen leuk werk, maar ook een bedrijf waar je helemaal op je plek bent? Het liefst bij jou in de buurt? Bij Flexmakers vind je volop vacatures in Vorden en omgeving. In verschillende sectoren. Bekijk onder meer vacatures in Vorden in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie.

Fulltime en parttime vacatures in Vorden

Werk bij jou in de buurt

Bij Flexmakers hebben we een breed aanbod aan vacatures. Voor starters en doorstromers, parttimers en fulltimers. We helpen je graag bij het vinden van de juiste vacature in Vorden of omgeving. Zodat jij een baan vindt in de buurt, die helemaal bij je past. Want werken in de buurt geeft veel voordelen. Lekker op de fiets naar je werk of eenvoudig met het openbaar vervoer. Dat bespaart reistijd en energie. Die je weer aan andere dingen kunt besteden. Ideaal voor een goede balans tussen werk en privé.

Heb je jouw ideale baan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. IIn een persoonlijk gesprek brengen we jouw kwaliteiten in kaart, zodat we de juiste match kunnen maken met een vacature in Vorden of omgeving.

Vacature in Vorden; Flexmakers kijkt verder

Vind een werkplek die bij je past

Natuurlijk wil je werk dat bij je past. Maar bij Flexmakers kijken we verder. Wij kijken ook naar een werkplek die bij je past. Dus wij zoeken niet alleen naar die vacature in Vorden die bij je cv of opleiding past. We zoeken ook naar de werkplek waar jij tot je recht komt. Waar je een klik hebt en je thuis voelt. Want zit je op je plek, dan haal je het beste uit jezelf en ga je met plezier naar je werk. We leren je graag in een persoonlijk gesprek goed kennen, zodat we de beste match kunnen maken met bedrijven en organisaties in Vorden en omgeving.

Flexmakers Uitzendbureau

Oog voor mensen, kansen zien en benutten

Bij Flexmakers draait het om mensen. Want als we iets hebben geleerd in de meer dan 25 jaar ervaring die we samen hebben, dan is het wel dat een succesvolle match altijd mensenwerk is. We geloven in het persoonlijke contact met werkzoekenden en opdrachtgevers. En we zijn ervan overtuigd dat we met aandacht, luisteren en oog voor mensen de meeste kansen zien én benutten.

Vacatures in Vorden

Of snel aan de slag in de regio?

Wil jij werken in de logistiek, productie, commercie, zorg, industrie, bouw, administratie, techniek of in het groen? Zoek dan niet verder. Bekijk onze openstaande vacatures in Vorden. Wij hebben volop vacatures voor gedreven medewerkers die fulltime of parttime aan de slag kunnen bij een van onze opdrachtgevers.

Ben je niet alleen geïnteresseerd in vacatures in Vorden, maar ook in banen in de regio? Bijvoorbeeld vacatures in Ruurlo, Neede, Lochem of Eibergen ? Ook daar hebben we volop openstaande vacatures in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie?

Heb je jouw ideale baan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Samen brengen we je kwaliteiten in kaart, om passend werk én een passende werkplek voor je te vinden in Vorden of in de regio.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Vorden

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!