Productie   Productie

Productie­medewerker

Benut de kansen in jouw regio!

Zoek je werk in de regio en wil je graag aan de slag als productiemedewerker?
Wij hebben volop vacatures voor productiemedewerkers in Gelderland en Overijssel.
En we hebben meer.
Onze opdrachtgevers komen namelijk ook regelmatig bij ons met vacatures voor bijvoorbeeld productieleider, productie-assistent of productieplanner. Wat voor jou?

Bij Flexmakers zijn we er stellig van overtuigd dat persoonlijk contact en oprechte aandacht
leidt tot de beste matches tussen medewerkers en opdrachtgevers.

Vacatures voor productie­medewerkers

Die zelfstandig en nauwkeurig werken

Flexmakers heeft een groot aantal opdrachtgevers in de regio die telkens weer nieuwe vacatures voor productiemedewerkers hebben. Vaak zoeken ze (technische) productiemedewerkers die niet alleen zelfstandig maar vooral ook nauwkeurig werken. Hou jij van nature van netjes en secuur werken, heb je oog voor kwaliteit en wil je aan de slag als productiemedewerker? Dan heeft Flexmakers leuke vacatures voor jou!

Productie­werk

Toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Doe jij al een tijd hetzelfde productiewerk? Ben je toe aan wat nieuws? Omdat je huidige werk steeds meer routine wordt of omdat je een volgende stap wilt zetten in je carrière? Als productiemedewerker heb je ongelofelijk veel mogelijkheden.

Productiewerk met meer afwisseling en uitdaging

Vroeger stonden productiemedewerkers alleen aan de lopende band. Tegenwoordig is er ook productiewerk met veel meer afwisseling en uitdaging. Zo ben je als productiemedewerker bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het instellen en bijstellen van de productielijn, het beheren van de voorraad, het inpakken van goederen en het afsluiten en schoonmaken van de machines.

Vind je techniek leuk, werk je netjes en secuur en heb je oog voor kwaliteit?
Bekijk dan eens onze vacatures voor (technische) productiemedewerkers of maak kennis met Mayke en Frank .

Vacatures productie­leider, productie-­assistent of productie­planner

Doorgroeien in je werk

Ben jij iemand die het productiewerk snel goed overziet en bijna automatisch steeds meer taken naar zich toetrekt? Neem je graag de verantwoordelijkheid om te zorgen dat het productieproces iedere dag weer gesmeerd verloopt? Dan ben jij een belangrijke schakel voor je werkgever in het productieproces. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar mensen zoals jij. We hebben dan ook regelmatig vacatures voor een productieleider, productie-assistent of productieplanner. Wat voor jou? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Mayke en Frank. Maak je ambities kenbaar, dan gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jou in het productiewerk.

Aan de slag als productie­medewerker via Flexmakers

Wij willen gewoon dat jij het naar je zin hebt in je werk!

Bij ons draait alles om oprechte aandacht en persoonlijk contact. Dat vinden we belangrijk. Weet je waarom? Omdat het enthousiaste en dik tevreden opdrachtgevers en uitzendkrachten oplevert. Wij willen gewoon dat jij het naar je zin hebt. Zowel in je werk als op je werkplek. We kijken altijd of je past binnen de cultuur van een bedrijf en in het team waar je komt te werken.

Tijdelijk of vast werk in de buurt

Dat we daar succesvol in zijn, maken we op uit het feit dat onze uitzendkrachten lang bij dezelfde opdrachtgever werken. En dat niet alleen. In de praktijk hebben we relatief veel uitzendkrachten die na een tijdje een vast contract aangeboden krijgen. Ze hebben dan een vaste baan in de buurt. En dat gunnen we ze van harte! Wil jij dat ook? Bekijk onze vacatures productiewerk .

Flexmakers uitzendbureau Lochem

Kansen zien en benutten

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.

Neem direct contact op!