Neede

Vacatures Neede

Fulltime- en parttimebanen bij jou in de buurt

Op zoek naar ander werk? Het liefst bij jou in de buurt? Bij Flexmakers vind je volop vacatures in Neede en omgeving. Fulltime en parttime en in heel verschillende sectoren. Bekijk onder meer vacatures in Neede in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie.

Op zoek naar vacatures in Neede en omgeving?

Voor starters, doorstromers en zij-instromers

Bij Flexmakers hebben we een breed aanbod aan vacatures. Ben je klaar met je opleiding en wil je aan het werk? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je er een tijdje tussenuit geweest en heb je zin om weer aan het werk te gaan? We helpen je graag bij het vinden van de juiste vacature in Neede of omgeving. Zodat jij een baan vindt die op je lijf geschreven is.

Heb je jouw ideale baan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek brengen we jouw kwaliteiten in kaart, om passend werk én een passende werkplek voor je te vinden in Neede.

Passende vacatures in Neede

Op zoek naar een werkplek die bij je past

Natuurlijk wil je werk dat je leuk vindt. Maar bij Flexmakers kijken we verder. Want naast het werk is ook de werkplek bepalend voor de juiste match. Dus wij zoeken niet alleen die vacature in Neede waar jij jouw talenten in kwijt kunt, maar ook die werkplek waar jij perfect past. Waar jij op je plek bent en een klik hebt met de mensen met wie je werkt. Daarom kijken we verder dan je cv. We leren je graag beter kennen. In een persoonlijk gesprek krijgen we een goed beeld van wie je bent en met welke bedrijven in Neede en omgeving jij een goede match zou zijn.

Vacatures in Neede

Voor tijdelijk werk of een vaste baan

Mayke en Frank zijn gepokt en gemazeld in het uitzendwerk. Ze hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en volop vacatures in Neede in hun portefeuille. Woon je in Neede of omgeving, dan is een baan in de buurt wel erg fijn. Ben je op zoek naar ander werk, met de wens om in de toekomst een vaste baan in Neede of omgeving te vinden? Bij Flexmakers hebben we tijdelijke uitzendbanen én vaste banen. Want voor steeds meer opdrachtgevers verzorgen we de werving & selectie van kandidaten voor vaste banen.

Daarnaast zien we in de praktijk dat een deel van onze uitzendkrachten na een tijdje een vast contract krijgt aangeboden. Wij beschouwen dat maar als een compliment. Blijkbaar is er een hele goede match gemaakt!
Heb je jouw ideale vacature in Neede nog niet gevonden? Zoek je werk in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie? Neem dan contact met ons op. Samen brengen we je kwaliteiten in kaart, om passend werk én een passende werkplek voor je te vinden in Neede of omgeving.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Neede

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!