Logistiek   Logistiek en magazijn

Vacatures logistiek en magazijn­medewerker

Snel aan de slag in de regio

Ben jij op zoek naar leuke vacatures in de logistiek of als magazijnmedewerker? Het liefst in de buurt, zodat je geen uren in de auto zit of in de file staat? Flexmakers heeft altijd leuke, nieuwe logistieke vacatures bij opdrachtgevers in Overijssel en Gelderland.

Bij Flexmakers kijken we verder dan je cv. We brengen jouw talenten en kwaliteiten goed in kaart,
om passend werk én een passende werkplek voor je vinden.”

Vacatures logistiek en magazijn

Uitdagend en afwisselend werk

Weet je wat zo leuk is aan het werken in de logistiek of in een magazijn? Het werk is ongelofelijk afwisselend. Werkelijk geen dag is hetzelfde. Je bent de hele dag lekker bezig. En juist omdat geen dag hetzelfde is, word je uitgedaagd om iedere dag de stroom van inkomende en uitgaande goederen soepel en correct te laten verlopen. Is dat wat voor jou? Geen saaie kantoorbaan, maar werken met je handen én je kop er goed bij houden? Bekijk dan onze nieuwste vacatures magazijn en logistiek.

Vacatures logistiek medewerker en magazijn­medewerker

Van tijdelijk werk naar een vaste baan

Werk je graag in een leuk team van collega’s? Hou je van aanpakken en letterlijk en figuurlijk zorgen dat alle goederen en producten op de juiste plek terechtkomen. Flexmakers heeft regelmatig vacatures voor logistiek medewerkers en magazijnmedewerkers. Zowel fulltime als parttime.

Je begint als uitzendkracht. Maar wij hebben de ervaring dat veel van onze uitzendkrachten na een bepaalde periode een vast contract aangeboden krijgen. Lijkt je dat wat? Bekijk onze nieuwste vacatures logistiek en magazijn.

Waarom werken in de logistiek via Flexmakers

Bij ons draait het om jou!

Mayke en Frank werken allebei al meer dan 12,5 jaar voor opdrachtgevers en medewerkers in de regio Lochem. Ze kennen de bedrijven en de mentaliteit van de streek. Bij alles wat ze doen, staat het persoonlijke contact met opdrachtgevers én medewerkers centraal. Om twee belangrijke redenen. Als eerste omdat ze in de praktijk ervaren dat oprechte aandacht en persoonlijk contact telkens weer tot de beste matches leidt tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. En ten tweede omdat juist het persoonlijke contact hun werk zo leuk maakt!

Flexmakers uitzendbureau Lochem

Kansen zien en benutten

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.

Neem direct contact op!