Lochem

Vacatures Lochem

Leuke vacatures in alle sectoren

Ben jij op zoek naar openstaande vacatures in Lochem? Flexmakers biedt een ruim aanbod aan vacatures in Lochem. De verschillende branches waarin die vacatures worden aangeboden, bestaan onder andere uit logistiek, techniek, industrie, productie, bouw, commercie en administratie.

Vacatures in Lochem

Aan de slag in je eigen buurt of regio

Bij interesse in een leuke fulltime of parttime vacature in Lochem ben jij bij Flexmakers aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod aan interessante vacatures aan. Flexmakers is gevestigd in Lochem en is gespecialiseerd in het succesvol matchen van medewerkers en bedrijven. Bij Flexmakers geloven wij dat het succesvol matchen van bedrijven en medewerkers écht mensenwerk is. Jij als persoon staat bij ons centraal. De verschillende vacatures in Lochem komen uit de branches: logistiek, techniek, industrie, productie, bouw, zorg, groenvoorziening en administratie.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij maken de juiste match

Op de website van Flexmakers kun je openstaande vacatures vinden in Lochem als productiemedewerker, operator of als monteur. Of wil jij liever op kantoor als administratief medewerker aan de slag? Die mogelijkheid bieden wij in samenwerking met onze opdrachtgevers ook! Wij matchen onze verschillende opdrachtgevers aan een medewerker die écht bij het bedrijf past. Dit doen wij ook voor jou als werkzoekende. Bij ons wordt er gekeken naar wie jij bent als persoon! Wij zijn er dan ook heilig van overtuigd dat het succesvol matchen van werknemers en werkgevers oprechte aandacht vergt.

Wat doet Flexmakers voor jou?

Kansen zien en benutten

Bij Flexmakers kijken wij verder dan een CV of een functieprofiel. Wij gaan een persoonlijk gesprek aan met onze kandidaten en opdrachtgevers, waardoor wij hen succesvol kunnen helpen aan een nieuwe baan of een nieuwe medewerker. De vacatures in Lochem bieden diverse mogelijkheden, zoals de kans op een vast contract of zelfontplooiing binnen het bedrijf. Ben jij nou niet op zoek naar een vacature in Lochem, maar wel naar een baan in de omgeving? Gelukkig heeft Flexmakers ook volop openstaande vacatures in de nabije omgeving van Lochem.

Op zoek naar vacatures in Lochem?

Wij helpen jou aan een baan die echt bij je past!

Oprechte aandacht waarbij er écht wordt geluisterd naar wat jij als kandidaat te bieden hebt. Dat maakt dat wij een baan voor je vinden die écht bij jou past. Wij gaan een open en persoonlijk gesprek met jou aan, waarin wij jouw talenten en ambities bespreken. Naar aanleiding van dit persoonlijke gesprek gaan wij op zoek naar een baan voor jou. Wij zullen jou helpen met de volgende stap in jouw carrière! Wil jij werken in het mooie plaatsje Lochem? Bekijk dan de openstaande vacatures in Lochem en solliciteer via onze website of neem contact op!

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Lochem

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!