Eibergen

Vacatures Eibergen

Voor jong en oud, ervaren medewerkers en starters

Bij Flexmakers hebben we een ruim aanbod aan vacatures. Of je nu gaat starten op de arbeidsmarkt, een nieuwe uitdaging zoekt of toe bent aan een volgende stap in je loopbaan. Flexmakers helpt je graag bij het vinden van een baan die op je lijf geschreven is. Bekijk vacatures in Eibergen in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie.

Zoek je vacatures in Eibergen of omgeving?

Fulltime- en parttimebanen bij jou in de buurt

Op zoek naar ander werk? Het liefst bij jou in de buurt? Bij Flexmakers vind je volop fulltime en parttime vacatures in Eibergen en omgeving. Heb je jouw ideale baan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met jou. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat je leuk vindt, waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt in je werk en welke uitdaging je zoekt. Zo kunnen we gericht op zoek naar passend werk én een passende werkplek in Eibergen of omgeving.

Flexmakers vacatures

Voor tijdelijk werk of een vaste baan

Bij Flexmakers kijken we verder van je cv. Want naast leuk werk zoek je ook een bedrijf en een werkplek waar je past. Je team en collega’s zijn immers heel bepalend voor je werkplezier. Wij vinden niet alleen de vacatures in Eibergen die bij je opleiding passen. We zoeken ook naar een succesvolle match tussen jou en je werkgever. Daarom maken we graag persoonlijk kennis met jou. In een 1-op-1 gesprek krijgen we een goed beeld van wie je bent, wat je te bieden hebt, wat je zoekt en bij welke organisaties in Eibergen jij op je plek zit.

Flexmakers heeft volop uitzendbanen. Daarnaast verzorgen we de werving & selectie van kandidaten voor vaste banen bij opdrachtgevers. In de praktijk krijgen onze uitzendkrachten ook heel regelmatig een vast contract aangeboden. Hun tijdelijke baan wordt dan omgezet naar een vaste baan. Ben je op zoek naar een vaste baan? Ook dan ben je voor vacatures in Eibergen en omgeving bij Flexmakers aan het juiste adres.

Waarom werken via Flexmakers?

Bij ons draait het om jou

Mayke en Frank zijn doorgewinterde uitzendspecialisten met bij elkaar meer dan 25 jaar uitzendervaring. Ze beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven en volop vacatures in Eibergen. Ze kennen hun opdrachtgevers en de mentaliteit van de regio. Bij alles wat ze doen staat het persoonlijke contact met medewerkers en opdrachtgevers centraal. Want ons uitzendwerk draait om mensen zoals jij! En met oprechte aandacht en oog voor mensen, zijn we telkens weer in staat om een succesvolle match te maken.

Heb je jouw ideale vacature in Eibergen nog niet gevonden? Zoek je werk in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie? Neem dan contact met ons op. Samen brengen we je kwaliteiten in kaart, om passend werk én een passende werkplek voor je te vinden in Eibergen of omgeving.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Eibergen

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!