Deventer

Fulltime of parttime vacatures in Deventer

Vacatures in Deventer bieden veel mogelijkheden

Het werken in Deventer biedt jou veel verschillende mogelijkheden. Je kunt op fulltime of parttime basis werken. Ook bieden de vacatures in Deventer verschillende mogelijkheden omtrent de branches. Heb jij altijd gewerkt in de zorg, maar overweeg je een carrièreswitch te maken? Bijvoorbeeld naar een baan in de administratie of misschien wel in de bouw? De vacatures in Deventer bieden jou deze mogelijkheid.

Vacatures Deventer

Met Flexmakers zet je die nieuwe stap

Je overbrugt een carrièreswitch waarbij je geheel in een nieuwe branche aan de slag gaat. Of misschien wil je wel een baan in jouw vertrouwde branche, maar ben je simpelweg op zoek naar een andere baan. Vind jij het lastig om deze stap zelf te zetten? Bij Flexmakers helpen we jou om het gewoon te doen. Wij zoeken aan de hand van jouw interesses, ambities, opleidingsniveau, loopbaan en woonplaats de vacature in Deventer of omgeving die het beste bij jou past.

Persoonlijke aandacht voor jou!

Jij staat bij ons als persoon écht centraal

Door onze expertise kunnen wij jou helpen aan een leuke en uitdagende werkplek, waarin jij echt tot je recht komt. Dit doen wij door een oprecht en persoonlijk gesprek met jou aan te gaan, waarin wij gezamenlijk jouw ambities, talenten, kwaliteiten en werkervaring bespreken. Na ons persoonlijke gesprek, dat plaatsvindt bij ons op kantoor, gaan wij op zoek naar een passende vacature in Deventer.

Werken via Flexmakers

Een baan die bij jou past!

Bij Flexmakers willen wij jou helpen aan een nieuwe baan die goed aansluit bij jouw interesses. Door ons brede netwerk in Deventer en omgeving, kunnen wij jou een leuke werkplek aanbieden die niet alleen uitdagend is, maar ook lekker bij jou in de buurt ligt. Hierdoor kan jij gemakkelijk op de fiets springen naar het werk! Het aanbod aan vacatures in Deventer is ruim, waardoor er zeker iets passends tussen zit! De branches waarin de vacatures in Deventer worden aanboden, bestaan uit de logistiek, techniek, zorg, productie, industrie, groenvoorziening, commercie, bouw en administratie.

Het succesvol matchen van kandidaten aan werkgevers is waardevol én vergt mensenwerk. Bij Flexmakers zijn wij bewust van het feit dat wij jou alleen kunnen matchen aan een uitdagende vacature in Deventer, wanneer wij jou als persoon kennen. Dus dat is bij ons een belangrijke focus; het goed leren kennen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Jij staat bij ons dus centraal!

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan die nieuwe baan? Neem dan contact met ons op via 0573-256380 en wij plannen een kennismakingsgesprek met je in.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Deventer

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!