Bouw   Bouw

Vacatures bouw

De leukste vacatures bij bouwbedrijven in de regio

Ben jij als vakman of vakvrouw op zoek naar leuke vacatures in de bouw? Hou je van aanpakken en werk je graag met leuke collega’s in de regio? Flexmakers heeft altijd interessante nieuwe vacatures bij bouwbedrijven en bouwprojecten in Lochem en omstreken.

Flexmakers kijkt niet alleen naar passend werk,
maar ook naar een werkplek waar jij je helemaal thuis voelt!

Vacatures bouw

Voor tijdelijk werk of een vaste baan

Werk je graag in een leuk team van collega’s? Hou je van aanpakken en letterlijk en figuurlijk ‘bouwen aan iets moois’? Flexmakers heeft volop vacatures in de bouw waar jij fulltime of parttime aan de slag kunt. Je gaat aan de slag via een detacheringscontract bij Flexmakers of je krijgt direct een contract bij de opdrachtgever. Lijkt jou dat wat? Bekijk onze nieuwste vacatures in de bouw.

Vacatures timmerman

Werk voor ervaren vaklieden en leerlingen

Zoek je specifiek naar vacatures voor timmerman? Die zijn er in de regio Lochem! Onze opdrachtgevers zoeken daarbij niet alleen naar ervaren vaklieden. We Wij hebben ook vacatures timmerman voor starters in de bouw die het vak van timmerman willen leren. Een diploma is hartstikke mooi. Maar ook zonder diploma kun je aan de slag. Zo hebben we regelmatig vacatures voor een assistent timmerman of leerling timmerman.

Werk je graag met je handen, heb je technisch inzicht en ben je gemotiveerd om een vak te leren in de praktijk?
Maak dan kennis met Mayke of Frank.
Dan zoeken wij een mooie werkplek voor jou om aan de slag te gaan als timmerman!

Vacature werkvoorbereider bouw

Alles staat of valt met een goede voorbereiding

Opdrachtgevers komen regelmatig bij ons met een vacature werkvoorbereider in de bouw. Niet raar, want geen bouwproject kan van start zonder goede werkvoorbereiding! Als werkvoorbereider werk je zelfstandig, ben je secuur en kun je goed overweg met alle partijen en leveranciers die in de voorbereidende fase bij het bouwproject betrokken zijn.
Zoek je een nieuwe uitdaging of wil je aan de slag als werkvoorbereider in de bouw?
Bekijk dan onze vacatures of kom langs voor een uitgebreide kennismaking met Flexmakers .

Vacatures in de bouw

Voor jong en oud, ervaren medewerker en starters

Voel jij je thuis in de bouw, dan is er altijd werk voor jou. En niet alleen voor ervaren metselaars, timmermannen, oppermannen en werkvoorbereiders. Ook voor starters die het vak willen leren. Flexmakers heeft bouw vacatures bij leuke opdrachtgevers in de regio. Opdrachtgevers bij wie niet je diploma of leeftijd doorslaggevend zijn. Maar die vooral kijken naar je motivatie, betrokkenheid en inzet. Dus of je nu 16 of 60 jaar bent, voor vacatures in de bouw in Lochem en omgeving ben je bij Flexmakers aan het juiste adres.
Bekijk de vacatures.

Waarom werken in de bouw via Flexmakers

Bij ons draait het om jou!

Mayke en Frank zijn gepokt en gemazeld in het uitzendwerk in de regio Lochem. Ze hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en kennen de mentaliteit van de mensen. Hun belangrijkste uitgangspunt bij alles wat ze doen; het persoonlijke contact met opdrachtgevers én medewerkers zorgt voor de beste matches. Met een open gesprek en oog voor mensen zorgen zij voor de totstandkoming van langdurige en succesvolle samenwerkingen.

Flexmakers uitzendbureau Lochem

Kansen zien en benutten

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!