Borculo

Vacatures Borculo

Een leuke baan in de buurt

Flexmakers biedt veel verschillende vacatures in Borculo aan. Er worden diverse vacatures aangeboden in uiteenlopende branches. Die branches bestaan onder andere uit logistiek, productie, commercie, zorg, industrie bouw, administratie, techniek en het groen. Bekijk hier het overzicht van vacatures in Borculo.

Vacatures in Borculo

Banen in uiteenlopende branches

Wil jij werken in de logistiek, productie, commercie, zorg, industrie bouw, administratie, techniek of in het groen? Zoek dan niet verder, maar bekijk onze openstaande vacatures in Borculo. Wij zijn op zoek naar gedreven werknemers die fulltime of parttime aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit Borculo en omstreken, waardoor jij gemakkelijk en snel met de fiets, het openbaar vervoer of de auto naar je werk kunt. Niet op zoek naar een vacature in Borculo? Geen probleem, wij bieden ook veel vacatures in de omgeving van Borculo aan.

Een nieuwe baan via Flexmakers

Fulltime of parttime aan de slag

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gemotiveerde werknemers voor een van de openstaande vacatures in Borculo. De openstaande vacatures bieden jou als werkzoekende veel mogelijkheden, waarbij jij parttime of fulltime aan het werk kunt of zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. Of misschien wil jij wel graag werken in een groot team, waar goed samenwerken heel vanzelfsprekend is. Flexmakers vindt het belangrijk dat jij enthousiast bent over jouw nieuwe baan.

Doordat wij kennis hebben van de huidige arbeidsmarkt, kunnen wij jou succesvol helpen aan een nieuwe uitdaging! Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij een geschikte vacature in Borculo of omgeving vindt, die aansluit bij jouw interesses en ambities.

Wat bieden wij?

Bij Flexmakers draait het om jou!

Flexmakers zet graag haar kennis, ervaring en netwerk in om jouw ambitie en kwaliteiten te benutten. Wij besteden veel aandacht aan het leren kennen van onze opdrachtgevers en medewerkers. Dit doen wij door een open en oprecht gesprek met jou aan te gaan, waarin wij jouw opleidingsniveau, loopbaan, ambities en interesses bespreken. Na dit gesprek gaan wij voor jou aan de slag! Wij ondersteunen je tijdens jouw zoektocht naar een geschikte baan.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière en heb je jouw ideale vacature in Borculo nog niet gevonden? Zoek je werk in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie? Bekijk dan de openstaande vacatures in Borculo of neem direct contact met ons op via 0573-256 380. Samen brengen we je kwaliteiten in kaart, om passend werk én een passende werkplek voor je te vinden in Borculo of omgeving.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Borculo

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!