Rijssen

Vacatures Rijssen

Fulltime- en parttimebanen bij jou in de buurt

In Rijssen hebben we altijd volop vacatures. Bij leuke bedrijven. Ben je op zoek naar ander werk? En werk je het liefst bij jou in de buurt? Bij Flexmakers vind je volop vacatures in Rijssen en omgeving. Fulltime en parttime en in heel verschillende sectoren. Bekijk hieronder onder meer onze vacatures in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie en administratie.

Vacatures in de regio Rijssen

Voor starters, doorstromers en zij-instromers

Bij Flexmakers vind je een breed aanbod aan vacatures. Ben je klaar met je opleiding en wil je aan het werk? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je loopbaan? Of heb je een tijdje niet gewerkt en nu weer zin om aan de slag te gaan? Wij vinden voor jou die vacature in Rijssen of omgeving die helemaal op je lijf geschreven is.

Aan het werk in Rijssen

Op zoek naar een werkplek die bij je past

Natuurlijk wil je werk dat bij je past. Maar bij Flexmakers kijken we verder. Want niet alleen het werk wat je doet, ook je werkplek en collega’s bepalen of je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Dus wij zoeken niet alleen die vacature in Rijssen waar jij blij van wordt. Ook een werkplek waar jij perfect past. Waar jij op je plek bent en een klik hebt met de mensen met wie je werkt.

Hoe we die perfecte match maken? Door jou goed te leren kennen. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat je zoekt, wat je ervaring tot nu toe is, hoe je jouw loopbaan in de toekomst voor je ziet, welke bedrijven je aanspreken. Zodra wij een goed beeld hebben van wie je bent en wat je zoekt, gaan wij aan de slag om jouw droombaan te vinden.

Vacatures in Rijssen

Uitzendwerk en vaste banen

Bij Flexmakers vind je veel uitzendbanen. We hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en volop vacatures in Rijssen in onze portefeuille. Woon je in Rijssen of omgeving? Dan biedt werken in Rijssen mooie voordelen. Weinig reistijd. Lekker op je fietsje of met het openbaar vervoer naar je werk. Dat bespaart een hoop tijd en energie. Die je weer aan je gezin, familie, studie of hobby kunt besteden.

Maar…. we hebben naast tijdelijke uitzendbanen ook volop vaste banen. Voor steeds meer opdrachtgevers verzorgen we de werving & selectie van kandidaten voor vaste banen. Daarnaast zien we in de praktijk dat een deel van onze uitzendkrachten na een tijdje een vast contract krijgt aangeboden. Wij beschouwen dat maar als een compliment. Blijkbaar is er een hele goede match gemaakt!

Heb je jouw ideale vacature in Rijssen nog niet gevonden? Zoek je werk in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie? Neem dan contact met ons op. Samen brengen we je kwaliteiten in kaart, om snel passend werk én een passende werkplek voor je te vinden.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Rijssen

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!