Holten

Vacatures Holten

Een leuke baan in de buurt

Op zoek naar leuke vacatures in Holten of omgeving? Flexmakers heeft altijd volop vacatures. Bij leuke bedrijven. Onder meer in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie en administratie. Wil je tijdelijk aan de slag of zie jij een vast contract in de toekomst wel zitten? Bekijk hieronder alle vacatures in Holten en omgeving.

Actuele vacatures in Holten

Fulltime- en parttimebanen

Bij Flexmakers vind je volop vacatures. Ook in Holten. Bij grote bedrijven en in het midden- en kleinbedrijf. Wil je parttime en fulltime werken? Dat bepaal je helemaal zelf, zodat je jouw carrière inricht op een manier die bij je past. Wil je fulltime werken, dan kun je lekker verdienen. Werk je liever parttime om ook nog tijd over te houden voor je gezin, studie, mantelzorg of je hobby? Via Flexmakers vind je de leukste fulltime en parttime vacatures in Holten en omgeving.

Je vindt niet alleen een uitgebreid aanbod aan vacatures in Holten. We helpen je ook bij jouw volgende stap én de juiste match. Want niet alleen je werk moet bij je passen. Ook het bedrijf en het team waarin je komt te werken. Zodat je iedere dag met veel plezier naar je werk gaat en aan het einde van de dag met een voldaan en blij gevoel naar huis.

Hoe vind je die ene leuke vacature in Holten?

Bij Flexmakers zijn we matchmakers

Hoe vind je die ene vacature in Holten die helemaal bij je past? Bij Flexmakers vinden we die droombaan voor jou. Hoe we dat doen? We kijken verder dan je cv of een functieprofiel. We kijken vooral naar jou!

In een uitgebreid kennismakingsgesprek leren we je graag beter kennen om te horen wat je kwaliteiten, ambities en wensen zijn. Waar word jij blij van? Waarin wil jij je verder ontwikkelen? Hoe zie je jouw toekomst voor je qua werk? Welke bedrijven spreken je aan en welke helemaal niet? Zo hebben we snel een goed beeld van wie je bent en wat je wilt. En met welke bedrijven in Holten en omgeving jij een goede match kan zijn.

Tijdelijk werk en vaste banen

Zoek je een tijdelijke baan? Of ben je uit op een vaste baan voor meer zekerheid en continuïteit? Bij Flexmakers werken we veel met uitzendkrachten. Maar we hebben ook vacatures in Holten en omgeving van bedrijven die vaste medewerkers zoeken.

Sowieso leert de ervaring dat een deel van onze uitzendkrachten na verloop van tijd een vast contract krijgt aangeboden. Lijkt je dat wat? Neem contact met ons op of bekijk onze nieuwste vacatures in Holten in de
techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie?

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Holten

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!