ontdek de techniek

jouw nieuwe avontuur met Flexmakers

Werken in de techniek, wat is dat? De technische sector is een breed begrip en er vallen veel functies onder: installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur, monteur demontage. Noem het maar. Het zijn allemaal technische functies, maar de benodigde technische kennis is bij elke functies anders. En daarbij staat techniek nooit stil. De techniek verandert continu, waardoor jij je ook continu blijft ontwikkelen.

Werken in de techniek, voor wie is dat? Voor iemand met al jarenlange ervaring in de techniek. Maar ook voor degene die net van school af komt en op zoek is naar een plek om zijn/haar technische kennis in te zetten. Of voor degene die misschien nog niet de technische kennis heeft, maar wel de ambitie. Kortom, bij Flexmakers ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe baan in de techniek.

Werken in de techniek, hoe gaat dat? Typerend voor het werken in de techniek is dat jij veel met je handen werkt, waar nodig met behulp van apparaten of gereedschap. Heb jij veel technische kennis en ervaring? Dan kun je daardoor veel zelfstandig werken. Maar heb je die niet? Dan leer jij alles wat je moet weten van een collega. Op die manier zorg jij er uiteindelijk voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Werken in de techniek, waar is dat? Dat is volledig afhankelijk van de functie. Bij sommige functies heb je een vaste werkplek, zoals een werkplaats. Maar er zijn ook functies waarbij jij veel op locatie werkt, bijvoorbeeld als servicemonteur. Dit werk kan zowel binnen als buiten zijn en op heel veel verschillende locaties. Onderdeel van jouw werk is dan ook het veel onderweg zijn.

Ben jij enthousiast en wil je meer weten? Kijk dan snel verder of schrijf je direct in.

Zo vind je via Flexmakers jouw droombaan in de techniek

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

Wil jij aan de slag in de techniek? Zie jij jezelf werken als bijvoorbeeld service monteur, demontage monteur of installatiemonteur? Schrijf je dan in bij Flexmakers! We hebben verschillende technische functies bij diverse bedrijven in meerdere plaatsen. Dus ook voor jou zit er een toffe vacature tussen.

Waarom werken via uitzendbureau Flexmakers?

N
Een baan en werkplek die bij je passen
N
Ervaring is niet nodig
N
Opleidingsmogelijkheden
N
Oprechte aandacht
N
Vast contract mogelijk
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

‘’Een maand geleden kwam ik via werkzoeken.nl bij Flexmakers terecht. Ik had gesolliciteerd op een vacature en ben toen uitgenodigd voor een gesprek met Leontien. Ik kon op gesprek komen bij het bedrijf waar ik had gesolliciteerd. Dit bedrijf en de werkzaamheden pasten niet bij mij. Ik heb weer contact gezocht met Leontien en zij heeft toen een andere baan gezocht voor mij, waar ik nu werk. Met Flexmakers had ik snel contact en ze zijn vrijwel altijd bereikbaar.”

Paul Schigt

Janeau

Op zoek naar een baan in de techniek?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in

Ben jij nieuwsgierig naar wat Flexmakers voor jou kan betekenen en welke technische functie bij jou past? Neem dan contact met ons op! Leontien gaat graag met jou gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn en welke functie het beste bij jou past. Schrijf je daarom via onderstaand formulier in en samen gaan wij op zoek naar jouw droombaan. Ook wanneer jij geen idee hebt wat je wil of nieuw bent in de branche. Wij helpen je graag en vinden samen de beste match voor jou.

Hopelijk tot snel.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking