op zoek naar een baan in de techniek?

ontdek wat er allemaal mogelijk is

Nieuwsgierig geworden? Er is zoveel mogelijk, dus schrijf je gratis en vrijblijvend in. Dan ontdekken we samen welke vacature in de techniek het beste bij jou past.

wil jij aan de slag in de techniek?

ontdek in 3 minuten wat wij voor jou kunnen betekenen

Werken in de techniek? Of je nu ervaren bent of helemaal nieuw, de technische sector is altijd in ontwikkeling en jij dus ook. Het is geen probleem als je geen ervaring hebt, je kunt namelijk op elk niveau beginnen. Er zijn veel verschillende banen in de techniek. Wil je bijvoorbeeld werken bij een klein familiebedrijf of liever bij een groot bedrijf waar jij onderdeel bent van een team? Dat kan beide. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek beland, we begeleiden je goed en zorgen ervoor dat jij kunt doorgroeien.

De mogelijkheden in de techniek zijn groot, maar we kijken altijd naar wat het beste aansluit op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld werken in teamverband? Dan hebben wij de perfecte vacature als bijvoorbeeld (leerling) monteur voor jou. Of werk je juist liever zelfstandig en ga je graag op pad? Dan is een baan als meettechnicus misschien wel iets voor jou. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus heb je affiniteit met techniek? Wacht niet, maar schrijf je in. Op basis van jouw wensen sleutelen we de perfecte baan voor jou in elkaar.

Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

Wil jij aan de slag in de techniek? Zie jij jezelf werken als bijvoorbeeld service monteur, demontage monteur of installatiemonteur? Schrijf je dan in bij Flexmakers! We hebben verschillende technische functies bij diverse bedrijven in meerdere plaatsen. Dus ook voor jou zit er een toffe vacature tussen.

Waarom werken via uitzendbureau Flexmakers?

N
Een baan en werkplek die bij je passen
N
Ervaring is niet nodig
N
Opleidingsmogelijkheden
N
Oprechte aandacht
N
Vast contract mogelijk
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

‘’Een maand geleden kwam ik via werkzoeken.nl bij Flexmakers terecht. Ik had gesolliciteerd op een vacature en ben toen uitgenodigd voor een gesprek met Leontien. Ik kon op gesprek komen bij het bedrijf waar ik had gesolliciteerd. Dit bedrijf en de werkzaamheden pasten niet bij mij. Ik heb weer contact gezocht met Leontien en zij heeft toen een andere baan gezocht voor mij, waar ik nu werk. Met Flexmakers had ik snel contact en ze zijn vrijwel altijd bereikbaar.”

Paul Schigt

Janeau

Op zoek naar een baan in de techniek?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in

Leontien is volledig op de hoogte van alle technische vacatures en deelt deze kennis graag met je. Graag ga ik met jou in gesprek om jouw wensen en behoeften te ontdekken. Daarom nodig ik je uit om je in te schrijven via het onderstaande formulier. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan in de techniek. Ook als je twijfelt of een carrièreswitch verstandig is, of als je nog niet precies weet wat je wilt, sta ik voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen, is je vrijblijvend in te schrijven. Vervolgens zullen we samen verkennen welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking