ontdek de techniek

jouw nieuwe avontuur met Flexmakers

Werken in de techniek, wat is dat? De technische sector is een breed begrip en er vallen functies onder, zoals installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur en monteur demontage. Het zijn allemaal technische functies, maar de benodigde technische kennis is bij elke functies anders. Bovendien staat de techniek nooit stil. De techniek verandert continu, waardoor je jezelf ook continu blijft ontwikkelen.

Werken in de techniek, voor wie is dat? Voor iemand met jarenlange ervaring in de techniek, maar ook voor degene die net van school komt en op zoek is naar een plek om zijn of haar technische kennis in te zetten. Of voor degene die misschien nog niet over technische kennis beschikt, maar wel de ambitie heeft. Kortom, bij Flexmakers ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe baan in de techniek.

Werken in de techniek, hoe gaat dat? Typerend voor het werken in de techniek is dat jij veel met je handen werkt en indien  nodig met behulp van apparaten of gereedschap. Heb je veel technische kennis en ervaring? Dan kun je veel zelfstandig werken. Maar heb je die niet? Dan leer je alles wat je moet weten van een collega. Op die manier zorg je er uiteindelijk voor dat je jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Werken in de techniek, waar is dat? Dat is volledig afhankelijk van de functie. Bij sommige functies heb je een vaste werkplek, zoals een werkplaats. Maar er zijn ook functies waarbij je veel op locatie werkt, bijvoorbeeld als servicemonteur. Dit werk kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en op zeer uiteenlopende locaties. Veel onderweg zijn is dan ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

Wil jij aan de slag in de techniek? Zie jij jezelf werken als bijvoorbeeld service monteur, demontage monteur of installatiemonteur? Schrijf je dan in bij Flexmakers! We hebben verschillende technische functies bij diverse bedrijven in meerdere plaatsen. Dus ook voor jou zit er een toffe vacature tussen.

Waarom werken via uitzendbureau Flexmakers?

N
Een baan en werkplek die bij je passen
N
Ervaring is niet nodig
N
Opleidingsmogelijkheden
N
Oprechte aandacht
N
Vast contract mogelijk
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

‘’Een maand geleden kwam ik via werkzoeken.nl bij Flexmakers terecht. Ik had gesolliciteerd op een vacature en ben toen uitgenodigd voor een gesprek met Leontien. Ik kon op gesprek komen bij het bedrijf waar ik had gesolliciteerd. Dit bedrijf en de werkzaamheden pasten niet bij mij. Ik heb weer contact gezocht met Leontien en zij heeft toen een andere baan gezocht voor mij, waar ik nu werk. Met Flexmakers had ik snel contact en ze zijn vrijwel altijd bereikbaar.”

Paul Schigt

Janeau

Op zoek naar een baan in de techniek?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in

Ben je nieuwsgierig naar wat Flexmakers voor jou kan betekenen en welke technische functie het beste bij je past? Neem dan contact met ons op! Leontien gaat graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken. Schrijf je in via onderstaand formulier, samen gaan we op zoek naar jouw droombaan. Ook als je geen idee hebt wat je wil of nieuw bent in branche, helpen we je graag om de perfecte match te vinden.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking