Hoe maak je van je werk een feestje?

Thea heeft het zelf ondervonden

Wil je net als Thea ook van je werk een feestje maken? Klik op de knop hierboven en schrijf je geheel gratis en vrijblijvend bij ons in.

Haal weer voldoening uit je baan

Hoe Thea weer waardering kreeg van haar werkgever

Wanneer werk goed aansluit bij persoonlijke interesses en vaardigheden, verandert werken vanzelf in een feestje. Dit is precies wat Thea het afgelopen jaar heeft ervaren. In haar vorige functie in een totaal andere branche merkte ze dat ze niet langer voldoening haalde uit haar werk en ook niet de gewenste uren kon werken. Dit leidde tot de beslissing om een nieuwe richting in te slaan, maar niet alleen. Thea wist dat als ze echt iets anders wilde, ze de hulp van experts moest inschakelen. Dankzij de ondersteuning van Flexmakers zijn diverse vacatures overwogen, waarbij er één in het bijzonder uitsprong. Nu wordt er al bijna een jaar met veel plezier gewerkt in Lochem. Dit betekent voor Thea werken dicht bij huis, bij een werkgever die de waarde van zijn werknemers erkent, met collega’s die effectief samenwerken – kortom, een werkomgeving waar werken werkelijk een feestje is.

Wil jij net als Thea een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar werken echt als een feestje voelt? Dan willen we je uitnodigen om je gratis en geheel vrijblijvend bij ons in te schrijven.

 

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

N

Werken op werktijden die bij jou passen

N

Van tijdelijke baan naar vaste baan

N

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

N

Een baan en werkplek die bij je passen

Wil jij net als Thea een andere baan?

Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in

Haal jij niet genoeg voldoening uit je werk of wil je een baan in een andere branche? Wij begrijpen dat het dan tijd is voor een nieuwe baan. Bij Flexmakers zorgen we ervoor dat jij weer met plezier naar je werk gaat. En je hierdoor ook beter in je vel zit. Ik zoek samen met jou naar de perfecte baan waar jij weer waardering krijgt.
Je hoeft je alleen maar in te schrijven bij ons via onderstaand formulier.
Ik neem contact met je op en zorg ervoor dat jij de baan krijgt die echt bij jou past.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

1

Solliciteer
door het formulier in te vullen

2

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

3

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking