Van tijdelijk werk naar voldoening en stabiliteit

Het verhaal van Arwen

Wil je net als Arwen ook van je werk een feestje maken? Klik op de knop hierboven en schrijf je geheel gratis en vrijblijvend bij ons in.

Een baan waar je met plezier naartoe gaat en voldoende verdient

Arwen vond de ideale baan via Flexmakers

Aan het eind van de afgelopen zomer liep de vakantiebaan van Arwen ten einde. Met de wens om fulltime te blijven werken en zijn inkomen te behouden, begon hij aan de zoektocht naar een andere baan. Via een vacature op Indeed kwam hij in contact met Flexmakers. Met onze hulp heeft Arwen een baan gevonden waar hij zich helemaal thuis voelt en geniet van een goed salaris. Arwen is erg blij dat wij zijn wensen en behoeften duidelijk begrepen en echt naar hem hebben geluisterd, waardoor hij nu een baan heeft waar hij met veel plezier naartoe gaat en werken een feestje is.


Wil jij net als Arwen een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar werken echt als een feestje voelt? Dan willen we je uitnodigen om je gratis en geheel vrijblijvend bij ons in te schrijven.

 

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

N

Werken op werktijden die bij jou passen

N

Van tijdelijke baan naar vaste baan

N

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

N

Een baan en werkplek die bij je passen

Wil jij net als Arwen een andere baan?

Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in

Ben je net als Arwen op zoek naar een baan met stabiliteit en voldoende inkomen? Bij Flexmakers is er veel mogelijk, zodat ook jij weer plezier vindt in je werk. Het enige wat je vandaag hoeft te doen, is je bij ons inschrijven. Dit is volledig vrijblijvend en kosteloos. Dit kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Na je inschrijving neem ik contact met je op en gaan we samen op zoek naar jouw ideale baan.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

1

Solliciteer
door het formulier in te vullen

2

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

3

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking