Zit jij niet meer op je plek en is

het tijd voor iets nieuws?

zet nog voor je vakantie

de eerste stap

Dit is waarom jij je nog voor je vakantie

wil inschrijven bij Flexmakers

De zon schijnt, de zomervakantie komt eraan. Je kijkt uit naar je welverdiende vrije periode. Maar tegelijkertijd voel je weerstand en misschien zelfs wel een beetje buikpijn bij het idee na je vakantie weer aan het werk te moeten. Misschien kijk je voorzichtig al af en toe naar vacatures, maar denk ”dit pak ik na mijn vakantie wel op”. Dus je stelt het uit. Maar waarom?

Veel van onze opdrachtgevers sturen vlak voordat zij op vakantie gaan, nieuwe, mooie vacatures naar ons op. Dit geeft ons de mogelijkheid om terwijl zij op vakantie zijn, op zoek te gaan naar de perfecte match. Hierdoor is ons vacatureaanbod juist in de vakantieperiode heel groot.

Door je nu bij ons in te schrijven, profiteer jij van dit grote vacatureaanbod. Hierdoor ga je met een fijn gevoel op vakantie en voorkom je dat je net te laat die perfecte vacature tegenkomt. En misschien ga je dan na je vakantie wel gelijk op gesprek bij een van onze opdrachtgevers en snel starten met je nieuwe baan.

Wij passen ons aan aan jouw tempo. Jij gaat eerst genieten van jouw vakantie zodat je volledig uitgerust en vol energie terugkomt. En daarna, wanneer jij er klaar voor bent, pakken we je zoektocht weer op. Dus gebruik juist de zomervakantie om de volgende stap in jouw carrière te zetten. De eerste stap is je inschrijven.

Dit gebeurt er als jij je bij ons inschrijft

Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, ga je samen met ons op zoek naar jouw nieuwe baan. Je staat er niet langer alleen voor, we helpen je bij het vinden van een nieuwe baan en ook daarna zijn we er voor jou. Onze intercedenten zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste baan voor jou, ze helpen je ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw passie ligt. En zij zullen in hun regionale netwerk kijken welk bedrijf en welke vacature het beste bij jou past, zodat jij weer met plezier naar je werk gaat.

Werken via uitzendbureau Flexmakers

betekent voor jou

Een baan én werkplek die bij je past

Het is belangrijk dat jij een baan en werkplek vindt die bij je past. Daarom sta jij bij ons centraal en
gaan we samen met jou op zoek. We luisteren naar jou en ontdekken zo jouw interesses en wensen.
Op die manier heb jij niet alleen een baan en inkomen, maar ook een bedrijf en collega’s die echt bij
jou passen.

Van tijdelijke opdracht naar vaste baan

Onze ervaring is dat veel van onze uitzendkrachten na een periode van uitzendwerk een dienstverband aangeboden krijgen bij hun werkgever. Dus niet alleen voor tijdelijk uitzendwerk, maar ook voor een (vaste) baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je werkgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.

Nu is juiste moment om van baan te veranderen

Flexmakers helpt jou bij het vinden van een andere baan

Opdrachtgevers versturen nog vlak voordat zij op vakantie gaan vacatures. Hierdoor is ons vacatureaanbod heel groot. Daarom is het juist nu hét moment om van baan te veranderen. Je kunt er voor kiezen om zelf te ontdekken welke vacatures er zijn, maar dit kost veel tijd en energie. En je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom is een uitzendbureau er om jou te helpen en samen op zoek te gaan. Of dit nou om een parttime of fulltime baan gaat en op uitzend- of vaste basis. Wij kennen de vacatures én de bedrijven in de regio. Hierdoor kunnen we jou helpen oriënteren en samen op zoek gaan naar jouw droombaan. Dit bespaart jou dus een hoop tijd. En doordat wij de bedrijven kennen, geven we jou alvast een ‘kijkje in de keuken’. Hierdoor kom jij er sneller achter of een bedrijf bij jou past en kun jij een wel overwogen keuze maken.

 

Daarom wil jij werken via uitzendbureau Flexmakers:

N
Oprechte aandacht
N
Meer dan uitzendwerk
N
Professionele hulp van arbeidsmarktprofessionals
N
Snel en direct contact
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers
N
Doorgroeimogelijkheden
N
Vast contract mogelijk
N
Wekelijkse uitbetaling
Ik ben mijn zoektocht naar een nieuwe baan via LinkedIn, Indeed en de website van Flexmakers gestart. Toen ik zelf geen geschikte vacature kon vinden heb ik contact gezocht met Flexmakers. Ik ben na een gesprek met Leontien op sollicitatie geweest bij een bedrijf. De vacature paste niet bij mij. Het gesprek was enorm fijn, waardoor ik een andere functie bij het bedrijf heb kunnen invullen. Ik prijs Flexmakers zeker aan. Ik heb goed contact gehad met Leontien en zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Als ik Flexmakers een cijfer moest geven dan zou ik ze beoordelen met een 10.”
“Ik was op zoek naar werk in de buurt en heb toen contact opgenomen met Flexmakers. Na mijn gesprek zou ik in eerste instantie starten bij één van de opdrachtgevers van Flexmakers. Dit ging niet meer door. Flexmakers is gelijk weer aan de slag gegaan om iets anders voor mij te zoeken. Zij belden mij al snel met het nieuws “wij hebben werk voor je”. Vrijwel de volgende dag kon ik al op gesprek komen. Het ging allemaal heel snel. Flexmakers voelt als warm thuiskomen en is niet formeel. Als je bij Flexmakers op kantoor komt dan zijn zij gelijk enthousiast en positief.“
“Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan ben ik met Flexmakers in aanraking gekomen. Ik werd uitgenodigd voor een kennis­makings­gesprek met Mayke. Ik ben op gesprek geweest bij een bedrijf in Borculo. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan. Een maandje later werd ik gebeld door Mayke met het nieuws dat Flexmakers een leuke baan voor mij had. Ik ben bij het bedrijf op gesprek geweest en twee dagen later kon ik hier beginnen. Ik heb 1,5 jaar voor Flexmakers gewerkt en ben nu overgenomen door het bedrijf”

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking