Referenties

Dit zeggen bedrijven, uitzendkrachten en werkzoekenden over Flexmakers

Uitzendkrachten

“Twee en een half jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe baan, omdat ik niet meer op mijn plek zat. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging in een totaal andere branche. Samen met Flexmakers ontdekte ik de mogelijkheden die passen bij mijn interesses en wensen. Flexmakers zorgde ervoor dat ik bij verschillende opdrachtgevers op gesprek kon, zodat ik zelf kon ontdekken wat het beste bij mij paste. Tijdens het sollicitatieproces had ik zeer persoonlijk contact met Flexmakers, ze waren bij elke stap betrokken. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Uiteindelijk ben ik bij Simco-ION in Lochem gestart, waar ik nu al lange tijd met veel plezier werk en inmiddels een vast contract heb gekregen.”

Paul Schigt

Jeroen van de Kolk

Paul Schigt

Sharon van Schooten

Bij mijn vorige baan had ik weinig afwisseling en zat ik niet meer op mijn plek. Via Indeed kwam ik een vacature van Flexmakers tegen, waarop ik heb gesolliciteerd. Mijn gesprek met Leontien was erg prettig en ik ben nog nooit zo positief ergens weggegaan. Leontien heeft me echt mijn eigenwaarde in laten zien. Nadat ik een half jaar als uitzendkracht via Flexmakers heb gewerkt, heb ik inmiddels een contract gekregen bij de opdrachtgever. Ik ben erg blij met wat Flexmakers voor me betekent heeft. Dankzij het soepele contact en hun snelle handelen ga ik weer met plezier naar mijn werk.

“Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan ben ik met Flexmakers in aanraking gekomen. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Mayke. Ik ben op gesprek geweest bij een bedrijf in Borculo. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan. Een maandje later werd ik gebeld door Mayke met het nieuws dat Flexmakers een leuke baan voor mij had. Ik ben bij het bedrijf op gesprek geweest en twee dagen later kon ik hier beginnen. Ik heb 1,5 jaar voor Flexmakers gewerkt en ben nu overgenomen door het bedrijf.”

Paul Schigt

Jolanda Fokkink

Paul Schigt

Lesley Meutstege

”Ik ben in de zomer gestopt met mijn baan en toen op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Toen ik zelf niks passends kon vinden, besloot ik Flexmakers te benaderen. Tijdens mijn gesprek met Frank hebben we samen ontdekt welke functie en werkplek bij mij passen. Ik heb een rondleiding gehad bij een van de opdrachtgevers. Hier werd ik enthousiast van en ik kon gelijk beginnen. Inmiddels heb ik na een half jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben, een vast contract gekregen. De bemiddeling van Flexmakers heeft veel voor mij betekend.”

“Ik ben mijn zoektocht naar een nieuwe baan via LinkedIn, Indeed en de website van Flexmakers gestart. Toen ik zelf geen geschikte vacature kon vinden heb ik contact gezocht met Flexmakers. Ik ben na een gesprek met Leontien op sollicitatie geweest bij een bedrijf. De vacature paste niet bij mij. Het gesprek was enorm fijn, waardoor ik een andere functie bij het bedrijf heb kunnen invullen. Ik prijs Flexmakers zeker aan. Ik heb goed contact gehad met Leontien en zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Als ik Flexmakers een cijfer moest geven dan zou ik ze beoordelen met een 10.”

Paul Schigt

Judith Te Mebel

Paul Schigt

Jagoda Bartkowska

 “Ik heb contact met Flexmakers gezocht omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan in een andere branche. Ik had al een duidelijk beeld voor ogen in welke branche ik zou willen werken. Flexmakers heeft goed op mijn wensen ingespeeld. De medewerkers van Flexmakers en vooral Leontien, hebben een informele houding waardoor ik een relaxt gevoel krijg wanneer ik op bij Flexmakers op kantoor ben. Ik heb regelmatig contact met Flexmakers gehad tijdens mijn zoektocht. Door dat regelmatige contact kreeg ik het gevoel dat zij echt actief op zoek waren. “

‘’Een maand geleden kwam ik via werkzoeken.nl bij Flexmakers terecht. Ik had gesolliciteerd op een vacature en ben toen uitgenodigd voor een gesprek met Leontien. Ik kon op gesprek komen bij het bedrijf waar ik had gesolliciteerd. Dit bedrijf en de werkzaamheden pasten niet bij mij. Ik heb weer contact gezocht met Leontien en zij heeft toen een andere baan gezocht voor mij, waar ik nu werk. Met Flexmakers had ik snel contact en ze zijn vrijwel altijd bereikbaar.”

Paul Schigt

Janeau Lotgering

Paul Schigt

Harry Bolink

“Ik ben sinds vier maanden werkzaam bij Flexmakers. Ik was op zoek naar een nieuwe baan en zag toen een Facebook advertentie voorbij komen. Ik heb toen contact opgenomen met Flexmakers. Na mijn gesprek met Mayke heeft zij een leuk en passend bedrijf voor mij gezocht. Ik vind het belangrijk om binnen een team te werken waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Ik ben enorm tevreden met Flexmakers. Het contact verloopt goed en wanneer ik bel antwoorden ze gelijk.

“Via de advertenties van Facebook ben ik bij Flexmakers terecht gekomen. Ik heb toen op de website mijn cv geüpload. Binnen een aantal uur werd er al contact met mij opgenomen. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek met Mayke. Het was erg fijn om met Mayke te praten. We hebben samen naar een aantal bedrijven gekeken. Mayke en Frank hebben mij geholpen aan een baan, dicht bij mij in de buurt. Ik heb leuke collega’s en het is dicht bij huis. Het is gemakkelijk om contact op te nemen met Flexmakers. Zij zijn vrijwel altijd beschikbaar en ik heb het gevoel dat ze mij graag willen helpen.”

Paul Schigt

Anoniem

Paul Schigt

Paul Schigt

“Ik kwam bij Flexmakers terecht via een vacaturebank. De vacature sprak mij gelijk aan en toen heb ik gelijk gesolliciteerd. Mijn eerste gesprek met Leontien was erg leuk en relaxt. Leontien vertelde mij na het gesprek dat zij wat bedrijven zou gaan bellen voor mij. Het eerste bedrijf was gelijk al raak. Ik kon starten bij Wila in Lochem. Wat Flexmakers anders maakt dan andere uitzendbureaus is dat Flexmakers daadwerkelijk achter de wens van een uitzendkracht aan gaat.”

“Ik was op zoek naar werk in de buurt en heb toen contact opgenomen met Flexmakers. Na mijn gesprek zou ik in eerste instantie starten bij één van de opdrachtgevers van Flexmakers. Dit ging niet meer door. Flexmakers is gelijk weer aan de slag gegaan om iets anders voor mij te zoeken. Zij belden mij al snel met het nieuws “wij hebben werk voor je”. Vrijwel de volgende dag kon ik al op gesprek komen. Het ging allemaal heel snel. Flexmakers voelt als warm thuiskomen en is niet formeel. Als je bij Flexmakers op kantoor komt dan zijn zij gelijk enthousiast en positief.“

Miranda Kappert

Miranda Kappert

Natascha ten Barge

‘’Ik was op zoek naar een nieuwe baan in mijn woonplaats en al zoekende kwam ik een vacature bij Flexmakers tegen. Ik heb toen een super kennismakingsgesprek gehad waarbij ik mij echt gehoord voelde. Ik ben ontzettend goed geholpen met goede adviezen en kan met vragen altijd bij Leontien en haar collega’s terecht. Inmiddels heb ik via Flexmakers een baan gevonden die goed bij mijn wensen past en kijk ik terug op een fijne bemiddeling door Flexmakers.’’

Ik kwam met Flexmakers in contact doordat ik een interessante vacature online zag staan op Indeed. De eerste indruk tijdens de kennismaking was ontzettend goed. Goede koffie, een gezellige sfeer en oprecht geïnteresseerde mensen bij Flexmakers. Dit zorgde voor veel vertrouwen tijdens het eerste gesprek. Samen met Frank heb ik gekeken naar een passende nieuwe uitdaging, waarbij ik echt op mijn plek zou zijn. Inmiddels kan ik zeggen dat het werkveld volledig overeenkomt met hoe Frank het mij destijds heeft verteld. Kortom afspraak is afspraak en een geweldige bemiddeling!”

Bennie Hoksbergen

Simone Roerdink

“Naar aanleiding van een interessante vacature op de website van Flexmakers ben ik gaan solliciteren. De betreffende vacature bleek uiteindelijk niet de juiste match, waardoor ik samen met Frank heb gekeken naar andere mogelijkheden. Frank wist precies te achterhalen wat ik zocht en welke functie bij mij zou passen. Door het doortastend optreden van Frank hebben we samen een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Flexmakers ervaar ik als een gezellige, leuke en kleine organisatie, waar tijd is voor een grapje, maar waar ook sprake is van direct communicatie en korte lijnen.”

“Via social media ben ik terecht gekomen bij Flexmakers, omdat ik een interessante vacature online zag staan. Ik heb mijn toenmalige baan opgezegd en ben het proces aangegaan bij Flexmakers. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en met mij meegedacht voor mogelijke opties. Ik heb de begeleiding en communicatie als zeer goed ervaren en ben erg tevreden over Flexmakers.

Flexmakers is zeker een aanrader voor andere werkzoekenden. Ze zijn een luisterend oor en nemen alle tijd voor je. Na een half jaar bij mijn huidige werkgever via Flexmakers heb ik een vast contract getekend. Kortom een echte aanrader!”

Patrick Massop

Elly van Renswoude

“Naar aanleiding van een reactie op een vacature werd ik meteen dezelfde dag al gebeld of ik kon komen voor een kennismakingsgesprek. Mayke begreep heel goed wat ik wilde zodat ik snel aan de slag kon. Tijdens de werkperiode hebben zij mij goed begeleid en veel contact gehouden. Ondanks mijn korte dienstverband werd ik ook nog beloond met een mooi kerstpakket. De samenwerking met Mayke en Frank was zeer prettig door hun enthousiasme, hun openheid en doortastend optreden.”
“Ik vind Flexmakers een fijn uitzendbureau. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en helpen je graag. Mochten mensen in mijn omgeving op zoek zijn naar werk dan raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Flexmakers!”
Cailey Schreurs
Anne Keuter
“Ik ging op zoek naar uitzendbureaus in mijn omgeving en zag bij Flexmakers een aantal vacatures die mij erg aanspraken. Ik heb mijn cv opgestuurd en een aantal dagen later had ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik vertelde Frank over mezelf en de dingen die ik leuk vind om te doen en tijdens hetzelfde gesprek kwam Frank al met een aantal vacatures die mij zouden kunnen passen. Het enige waar ik minder over te spreken was, is dat bij twee van de drie gesprekken de persoon met wie ik het gesprek had, niet aanwezig was en iemand anders ingeschakeld werd.

Ik heb snel een baan gevonden en word altijd goed geholpen wanneer ik vragen heb. Er wordt echt de tijd voor je genomen! Zo had ik na mijn eerste werkdag werkschoenen nodig en kon ik gelijk bij Flexmakers langskomen om te passen.”

“Na contact te hebben gehad met meerdere uitzendbureaus werd er meteen aangepakt door Flexmakers. Ik mocht op kennismakingsgesprek komen en had contact met Frank. Er werd netjes en informeel met mij omgegaan en dat zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde bij Flexmakers. Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren en voelde me echt gehoord!

Na het kennismakingsgesprek mocht ik dezelfde dag nog op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Dit gaf mij het gevoel dat er vanuit Flexmakers snel wordt gehandeld en sprake is van vlotte communicatie. Dit gaf mij veel vertrouwen en enthousiasme om te starten met een nieuwe baan! In de tijd dat ik ouderschapsverlof moest aanvragen, hebben zij mij altijd geholpen om dingen voor elkaar te krijgen die mijzelf niet altijd lukten. Ik kan met alle vragen bij hen terecht en ze staan altijd voor mij klaar!”

Roberto Lievers
Gerben Schot

“Na mijn vorige baan was ik toe aan iets anders en ben ik in de eerste instantie zelf op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Op internet kwam ik een interessante vacature tegen bij Flexmakers. Ik heb contact opgenomen en kon meteen langskomen voor een informeel kennismakingsgesprek.

Tijdens het gesprek hebben we samen gekeken welke vacature ik zou kunnen invullen. En terwijl ik op de trein stond te wachten, werd ik gebeld dat ik op gesprek mocht komen bij Aebi Schmidt. Sinds september ben ik hier werkzaam. Ik ben na drie weken op de werkvloer, naar de afdeling inkoop gegaan waar ik nog steeds met veel plezier werk! Mijn verwachting van een uitzendbureau werd door hen waargemaakt en ik ben blij met het informele contact dat ik met hun heb.”

“Toen Frank voor zichzelf begon met Mayke heeft hij mij benaderd voor een nieuwe functie. Ik was op zoek naar een nieuwe baan, Frank heeft mij voorgesteld bij een bedrijf en ik ben daar aan de slag gegaan!

Ik ben hier ondertussen alweer een jaar met erg veel plezier werkzaam! Ik heb ontzettend goed contact met Flexmakers op de momenten dat ik ze nodig heb. Ik voel me erg op m’n gemak en er is altijd tijd voor een grapje! Zij hebben als organisatie mijn beeld van de uitzendbranche écht veranderd. Ik kan altijd aan de bel trekken. Ik ben geen nummertje, zoals ik bij andere uitzendbureaus heb meegemaakt, maar ik voel me écht gehoord en gezien! Zoals het bij Flexmakers gaat, zou het overal moeten gaan!

Vanaf 1 januari krijg ik een contract bij dit bedrijf! Kortom een geweldige bemiddeling.”

Gert-Jan Scholten

Wim Denneboom

“Ik ben bij Flexmakers terecht gekomen, omdat ik Frank en Mayke al kende via hun vorige werk. Een kennismakingsgesprek was daarom eigenlijk niet nodig. Desalniettemin hebben we toch een kop koffie met elkaar gedronken en heb ik een erg prettig gesprek gehad.

Vrijwel meteen na het gesprek was er werk voor mij gevonden. Ik ben eerst op gesprek geweest bij een andere werkgever en daarna bij de werkgever waar ik nu werk. Ik had hier meteen een goed gevoel bij en ben ondertussen alweer een hele tijd met veel plezier hier werkzaam. Ik zou Flexmakers zeker aanraden aan anderen, omdat er écht goed geluisterd wordt naar wat je kan, waar je kwaliteiten liggen en wat je graag zou willen doen. Zij geven mij het gevoel van een fijn gezin in een warm nest.”

Opdrachtgevers

Roland de Jong

Roland de Jong

 Roland de Jong, werkzaam bij AL-KO is eindverantwoordelijk voor de sales en marketingafdeling bij AL-KO Benelux.

Roland vertelt dat hij Mayke en Frank kent van hun vorige werkgever. Mayke was daar verantwoordelijk voor de bemiddeling met AL-KO. Roland geeft aan dat AL-KO zaken deed met Mayke in plaats van de werkgever. Roland: “Toen ik hoorde dat Mayke weg was bij haar oude werkgever besloot ik gelijk om met Flexmakers in zee te gaan. Mayke heeft een uitgesproken en eigen mening. Ze is eerlijk, recht door zee en komt haar afspraken na. Daarnaast waardeer ik de wijze waarop zij klanten werft. Ze leeft zich in het bedrijf in en zoekt op basis daarvan een geschikte kandidaat. Wij vinden de samenwerking met Flexmakers enorm fijn.”

Roland Wolbrink is werkzaam als celleider bij GOMA in Hengelo. In ons gesprek, vertelt Roland dat hij eindverantwoordelijk is voor de montage afdeling en de poedercoat afdeling die samen bestaan uit zo’n 27 mensen.

GOMA had al goed contact met de oude werkgever van Frank en Mayke. Dit contact liep zodanig goed, dat GOMA gelijk een samenwerking aangegaan is met Flexmakers vanaf het moment dat Frank en Mayke voor zichzelf zijn begonnen.

Roland vertelt dat hij de samenwerking met Flexmakers enorm fijn vind doordat het bedrijf voor eenvoud staat. Roland: “Ik ben echt een mensen-mens en denk altijd doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ik vind het fijn om met mensen samen te werken, die oprecht en eerlijk zijn. Dit ervaar ik bij Flexmakers. Ik voel mij echt gehoord door Frank. Wat ik bovenal fijn vind is dat wanneer er een nieuwe uitzendkracht bij ons aan de slag gaat vanuit Flexmakers, Frank altijd de moeite neemt om contact met je op te nemen en te vragen hoe het gaat. Of de leuke presentjes en de extra werkkleding die Flexmakers langs komt brengen. Het menselijke aspect staat hoog in het vaandel bij Flexmakers.”

Ronald Wolbrink

Roland Wolbrink

Bas van Harselaar
“Sinds 2008 ben ik werkzaam in de branche voor inkoop- en contractmanagement. Op dit moment ben ik samen met mijn collega’s Jorrit en Femke mede-eigenaar van het bedrijf Impact in Lochem. Wij ondersteunen en ontzorgen de publieke sector van begin tot eind bij inkoop- en contractmanagement.

Voor Impact waren wij op zoek naar een inkoopconsultant. We merkten dat het via onze eigen kanalen, zoals de website en social media, lastig was om een groot bereik te creëren en de juiste kandidaten te vinden. Frank en ik zijn bekenden en kwamen elkaar op een gegeven moment tegen, waardoor de bal is gaan rollen.

Tot op heden is het contact met Flexmakers via Frank verlopen. Ik ben tevreden over de opzet, afbakening en terugkoppeling van het profiel voor de kandidaat die wij zochten.
To the point, afspraken nakomen, inhoudelijk sterk en de juiste afstemming zijn kenmerken die de samenwerking met Flexmakers typeren.

Ik raad Flexmakers aan en omschrijf Flexmakers als fris met een persoonlijke aanpak, waarbij maatwerk voorop staat en Flexmakers voordeel heeft van het zijn van een kleine, lokale speler in de markt.

Uiteindelijk is de kandidaat die wij vonden niet de kandidaat die het best passend was voor het profiel, maar is onze nieuwe collega aan de slag gegaan als junior inkoopconsultant.

We zijn nog zoekende naar meer kandidaten en hopen dat Flexmakers ons hier in de toekomst bij kan ondersteunen!”