info@flexmakers.nl   |   0573 – 256 380

Referenties

Giom Chotkan

“Ik ben bij Flexmakers binnen gekomen als werkzoekende. N.a.v. een schrijven op een vacature werd ik dezelfde dag al benaderd om een kennismakingsgesprek in te plannen met Mayke. Dit gesprek heb ik als zeer positief ervaren. De vacature werd tot in de puntjes besproken, zodat er een duidelijk beeld geschetst werd van de functie en het bedrijf. Zo kwam ik bijvoorbeeld niet voor verrassingen te staan tijdens het gesprek met de werkgever.

Mayke is een energieke persoon die met heel veel passie onderneemt en oog heeft voor de mens. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Mede dankzij haar open houding en duidelijke communicatie ben ik aangenomen bij Bark Verpakkingen.
Ik kan de organisatie Flexmakers aan iedereen aanbevelen. Het is een bedrijf waar veel aandacht is voor werkzoekenden. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, er wordt meegedacht op een zakelijke manier. Mijn ervaring is zeer positief.”

“Nadat ik had gereageerd op een vacature kreeg ik vrij snel reactie van Mayke. Zowel via e-mail als telefonisch. We konden snel een datum afspreken voor een eerste kennismakingsgesprek. Mayke begreep heel goed wat ik zocht en kon duidelijk vertellen wat de betreffende functie inhield en hoe het bedrijf in zijn werk ging.

In de periode tot aan het sollicitatiegesprek bij het bedrijf -en zelfs hierna- was het contact met Flexmakers erg gemakkelijk en goed. Ik werd goed begrepen en geholpen. Zelfs nadat ik was aangenomen bleef Mayke oprecht geïnteresseerd hoe het met mij ging zowel persoonlijk als binnen de functie die ik nu bekleed. Ik heb het hele proces als zeer positief ervaren en heb het gevoel dat ze niet alleen bezig waren met de wensen van de klant maar ook mij als sollicitant serieus namen en op de juiste plek wilden zetten.”

Marijn Menkveld

Elly van Renswou

“Naar aanleiding van een reactie op een vacature werd ik meteen dezelfde dag al gebeld of ik kon komen voor een kennismakingsgesprek. Mayke begreep heel goed wat ik wilde zodat ik snel aan de slag kon. Tijdens de werkperiode hebben zij mij goed begeleid en veel contact gehouden. Ondanks mijn korte dienstverband werd ik ook nog beloond met een mooi kerstpakket. De samenwerking met Mayke en Frank was zeer prettig door hun enthousiasme, hun openheid en doortastend optreden.”

Ik vind Flexmakers een fijn uitzendbureau. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en helpen je graag. Mochten mensen in mijn omgeving op zoek zijn naar werk dan raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Flexmakers!.”

Cailey Schreurs