Referenties

Dit zeggen bedrijven, uitzendkrachten en werkzoekenden
over Flexmakers

“Sinds januari 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bark Verpakkingen in Eerbeek.

Via een werving en selectieopdracht kwam ik op indeed de vacature voor Commercieel Medewerker Binnendienst tegen. Ik werd enthousiast van deze vacature en verstuurde mijn sollicitatie. Een telefonisch gesprek met Mayke van Flexmakers volgde snel.

Tijdens het telefoongesprek merkte ik dat Flexmakers uitblinkt door de fijne communicatie, waarbij persoonlijk contact en aandacht voor mij als kandidaat centraal stond. Na het prettige telefoongesprek mocht ik op gesprek komen in het prachtige pand van Flexmakers in Lochem. Het gesprek was open en transparant, waarbij Mayke mij ontzettend veel kon vertellen over de functie. Niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen waren onderwerp van gesprek. Dit zorgde ervoor dat ik een compleet beeld kreeg over wat mij te wachten stond wanneer ik met de nieuwe baan zou startten. De eerlijkheid en het open kaart spelen gaf mij veel vertrouwen en een goed gevoel.

Door de kleinschaligheid van Flexmakers was er sprake van échte persoonlijke aandacht, waarbij er ook werd gekeken naar wat mijn wensen waren. Zij keken naar wie ik ben als persoon en binnen welk bedrijf ik goed tot mijn recht zou komen. Ik werd en word nog steeds gezien!

Ik raad Flexmakers zeker aan anderen aan, want voor mij staan zij voor oprechtheid, openheid, betrokkenheid en aandacht voor elkaar. Flexmakers zorgt voor de juiste match!”

Marjolein Klomp-Bokhorst
Giom Chotkan

“Ik ben bij Flexmakers binnen gekomen als werkzoekende. N.a.v. een schrijven op een vacature werd ik dezelfde dag al benaderd om een kennismakingsgesprek in te plannen met Mayke. Dit gesprek heb ik als zeer positief ervaren. De vacature werd tot in de puntjes besproken, zodat er een duidelijk beeld geschetst werd van de functie en het bedrijf. Zo kwam ik bijvoorbeeld niet voor verrassingen te staan tijdens het gesprek met de werkgever.

Mayke is een energieke persoon die met heel veel passie onderneemt en oog heeft voor de mens. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Mede dankzij haar open houding en duidelijke communicatie ben ik aangenomen bij Bark Verpakkingen.
Ik kan de organisatie Flexmakers aan iedereen aanbevelen. Het is een bedrijf waar veel aandacht is voor werkzoekenden. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, er wordt meegedacht op een zakelijke manier. Mijn ervaring is zeer positief.”

“Nadat ik had gereageerd op een vacature kreeg ik vrij snel reactie van Mayke. Zowel via e-mail als telefonisch. We konden snel een datum afspreken voor een eerste kennismakingsgesprek. Mayke begreep heel goed wat ik zocht en kon duidelijk vertellen wat de betreffende functie inhield en hoe het bedrijf in zijn werk ging.

In de periode tot aan het sollicitatiegesprek bij het bedrijf -en zelfs hierna- was het contact met Flexmakers erg gemakkelijk en goed. Ik werd goed begrepen en geholpen. Zelfs nadat ik was aangenomen bleef Mayke oprecht geïnteresseerd hoe het met mij ging zowel persoonlijk als binnen de functie die ik nu bekleed. Ik heb het hele proces als zeer positief ervaren en heb het gevoel dat ze niet alleen bezig waren met de wensen van de klant maar ook mij als sollicitant serieus namen en op de juiste plek wilden zetten.”

Marijn Menkveld

Elly van Renswou

“Naar aanleiding van een reactie op een vacature werd ik meteen dezelfde dag al gebeld of ik kon komen voor een kennismakingsgesprek. Mayke begreep heel goed wat ik wilde zodat ik snel aan de slag kon. Tijdens de werkperiode hebben zij mij goed begeleid en veel contact gehouden. Ondanks mijn korte dienstverband werd ik ook nog beloond met een mooi kerstpakket. De samenwerking met Mayke en Frank was zeer prettig door hun enthousiasme, hun openheid en doortastend optreden.”

Ik vind Flexmakers een fijn uitzendbureau. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en helpen je graag. Mochten mensen in mijn omgeving op zoek zijn naar werk dan raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Flexmakers!.”

Cailey Schreurs