Wij zijn
Flexmakers Uitzendbureau Lochem

Bij ons draait het om jou!

Flexmakers is het uitzendbureau in Lochem dat wordt gerund door vakrotten Mayke en Frank.
Met bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring kennen ze alle ins en outs van het uitzendwerk en de werving en selectiebranche.
Ze kennen de bedrijven in de regio en de mentaliteit van de mensen.

De kracht van Flexmakers Uitzendbureau Lochem

Een open gesprek en oog voor mensen

Wij geloven in persoonlijk contact en oprechte aandacht.
Sterker nog; wij zijn er stellig van overtuigd dat persoonlijke aandacht leidt tot de beste matches tussen medewerkers en opdrachtgevers.

Daar krijgen wij energie van

Het keer op keer oprecht luisteren en onderzoeken wat kandidaten te bieden hebben en wat bedrijven écht zoeken, maakt ons sterk in het matchen van vraag en aanbod. Met die perfecte match zorgen wij dat kandidaten en opdrachtgevers hun wensen en ambities kunnen waarmaken. En daar krijgen wij energie van!

Flexmakers Uitzendbureau Lochem

Wij geloven in:

Oprechte aandacht

Om ambities helder te krijgen

Wij nemen de tijd om erachter te komen welke talenten en ambities onze kandidaten hebben. We willen weten wie ze zijn, waar ze blij of juist ongelukkig van worden. Waar ze tot bloei kunnen komen. Hetzelfde geldt voor bedrijven; welke mensen hebben zij nodig om hun teams te laten floreren, hun ambities waar te maken en hun klanten optimaal te bedienen.

0

Het verschil maken

Om anderen succesvol te maken

Wij zijn erop gebrand anderen succesvol te maken in hun baan en in hun bedrijf. We onderhouden onze contacten en bouwen aan relaties voor de lange termijn. Zijn er veranderingen, dan staan wij klaar om je te ondersteunen bij de volgende stap. Zo maken we het verschil en zorgen we dat onze klanten blijvend succesvol zijn.

w

Open gesprekken

Om snel tot de kern te komen

Praatjes vullen geen gaatjes. Dus draaien we niet om de hete brij heen. We houden van openheid en eerlijkheid in alle gesprekken die we voeren. Dat is de snelste weg naar de kern van de zaak en een oplossing voor een probleem. Misschien zijn we soms een beetje direct, maar je hoort in ieder geval altijd eerlijk van ons wat er haalbaar is en wat niet.

Mayke Kettelerij

Eigenaresse

Een energieke vrouw die haar intuïtie volop benut om kansen in te schatten en de juiste match te maken tussen werkzoekenden en bedrijven. Werken met verstand én gevoel, noemt ze dat. Ze is een organisator pur sang en regelt 10 dingen tegelijkertijd. Mayke is van het aanpakken en op tijd doorpakken. Maar altijd met oog voor mensen en ‘hart voor de zaak’. Zo geniet ze van haar werk. En privé? Is ze graag in haar favoriete Frankrijk om in alle rust een écht goed glas wijn te drinken. Met haar gezin en andere lieve mensen om zich heen.
Frank Brummel

Eigenaar

Een gedreven ondernemer. Toegankelijk en sociaal in de omgang. Met oprechte aandacht voor de mensen waarmee hij werkt. Helemaal als hij ze kan helpen hun ambities te realiseren. Dan is hij niet te stoppen! Hard werken is voor hem dan ook geen punt. Om te ontspannen speelt hij graag een potje voetbal. Ook geniet hij ervan om met zijn gezin op vakantie te gaan. Collega’s en vrienden noemen hem trouw, loyaal en soms een tikkie koppig. Frank is eigenlijk een heel blij ei. En als er niet gelachen kan worden, vindt hij het snel een saaie boel!

Leontien Silfhout

Intercedente

Een energieke en enthousiaste vrouw die ervan houdt om onder de mensen te zijn. Een mensenmens, zeg maar. In haar werk heeft ze écht oog voor de mensen met wie ze in gesprek is. Ze houdt van snel schakelen en komt het beste tot haar recht in een dynamische omgeving. Naast Flexmakers werkt ze in haar eigen salon als wimperstyliste en moedigt ze graag haar dochter aan op het hockeyveld. Om te ontspannen en haar hoofd leeg te maken, springt ze regelmatig op de racefiets, duikt ze de sportschool in of zit ze een tijdje in haar ijsbad. Zo doet ze weer volop nieuwe energie op om van elke dag een goeie dag te maken.

Lobke Meutstege

Intercedente

Lobke is een positieve vrouw met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Met een open blik kijkt ze naar mensen, bedrijven en de wereld om zich heen. Als echte Flexmaker vindt ze het heerlijk dat geen dag hetzelfde is. Als ze iets heeft geleerd bij Flexmakers, is het wel om een flexibele werkhouding te combineren met een gestructureerde aanpak. Want juist die combi zorgt voor een fijne mix van focus, overzicht en afwisseling in het werk. Met haar vriend deelt ze haar grote passie voor reizen en nieuwe culturen ontdekken. In haar vrije tijd is Lobke ook graag buiten. Met haar hond eropuit. Of aan het genieten van gezelligheid met de mensen om haar heen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Stephan Ros

Intercedent

Stephan is een vrolijke levensgenieter, die graag een uitdaging aangaat en goed met mensen en dieren kan omgaan. Hij houdt ervan zich echt in mensen te verdiepen en ze zo nog beter te helpen hun ambities te realiseren. In zijn vrije tijd is Stephan vaak in de natuur te vinden. Als hij niet aan het (winter)kamperen is of aan het wandelen met zijn wolfshonden in het bos, staat hij – weer of geen weer – wel achter de barbecue. In huis is hij graag aan het klussen. Is de klus geklaard, dan vind je hem samen met zijn vrouw op een terras, om te genieten van een welverdiend drankje.

Lynn kruitbosch

Backofficemedewerker

Lynn is een gedreven en positieve vrouw die houdt van gezelligheid en altijd opzoek is naar de volgende leuke uitdaging. Niet voor niets combineert ze haar deeltijdstudie bedrijfskunde met het werken bij Flexmakers. Veel afwisseling en telkens weer nieuwe dingen leren, daar krijgt ze energie van. In haar vrije tijd gaat ze graag met vrienden en familie op stap om gezellig ergens een drankje te doen. In het weekend is ze veel te vinden bij haar paarden. Heeft ze eens echt vakantie, dan ontdekt ze graag een nieuwe stad of zoekt ze de sneeuw of zon op. Wat ze ook doet, ze kiest het bewust en pakt dingen gestructureerd aan. Dat helpt haar bij het succesvol combineren van werk, studie, familie, vrienden, vrije tijd én haar paarden.
Sophie hartgers

Content creator

Sophie is een vrolijke vrouw met een nuchtere instelling. Ze neemt haar werk heel serieus, maar zorgt op tijd voor een prettige dosis luchtigheid. Want op de werkvloer moet ook gelachen worden. Haar studie Facility Management en haar baan bij Flexmakers zorgen voor een volle agenda. Maar deze bezige bij werkt gestructureerd en houdt prima overzicht. Dus zij managet dat wel. Leert ze nieuwe dingen, dan brengt ze die direct in de praktijk. Is het tijd voor ontspanning? Dan luistert Sophie graag naar muziek, wandelt ze of geniet ze met vriendinnen van een drankje.

Sam Dibbelink

Content creator

Sam is een vrolijke jongen met een positieve en gedisciplineerde instelling. Hij verveelt zich niet graag en is daarom met veel dingen tegelijk bezig. In zijn werk, maar ook in zijn studie Commerciële Economie gaat hij voor het maximale resultaat. Sam is een echte leider. In zijn studie, op vakantie of op het werk, Sam zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. In zijn vrije tijd vind je Sam vaak op het voetbalveld en in de sportschool. In het weekend houdt hij van een feestje en drinkt hij graag een biertje met zijn vrienden.

Noëll Beker

Content creator

Noëll is een sociale en enthousiaste vrouw die graag nieuwe dingen leert. Ze krijgt energie van mensen helpen, vandaar dat ze een studie Sociaal Juridische Dienstverlening volgt. Haar inlevingsvermogen en haar oprechte interesse in de medemens komen hierbij goed van pas. Bij alles wat ze doet, gaat ze graag geordend te werk en zorgt ze voor rust en overzicht. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden. Lekker wat drinken op een terrasje, naar een leuk feestje of samen gezellig shoppen, Noëll is er altijd voor in! In haar vakanties is ze het liefst in Italië om te genieten van de gemoedelijke sfeer en het heerlijke eten.

Flexmakers uitzendbureau Lochem

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Neem direct contact op!

Wij maken graag kennis met jou!