Wij zijn
Flexmakers Uitzendbureau Lochem

Bij ons draait het om jou!

Flexmakers is het uitzendbureau in Lochem dat wordt gerund door vakrotten Mayke en Frank.
Met bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring kennen ze alle ins en outs van het uitzendwerk en de werving en selectiebranche.
Ze kennen de bedrijven in de regio en de mentaliteit van de mensen.

De kracht van Flexmakers Uitzendbureau Lochem

Een open gesprek en oog voor mensen

Wij geloven in persoonlijk contact en oprechte aandacht.
Sterker nog; wij zijn er stellig van overtuigd dat persoonlijke aandacht leidt tot de beste matches tussen medewerkers en opdrachtgevers.

Daar krijgen wij energie van

Het keer op keer oprecht luisteren en onderzoeken wat kandidaten te bieden hebben en wat bedrijven écht zoeken, maakt ons sterk in het matchen van vraag en aanbod. Met die perfecte match zorgen wij dat kandidaten en opdrachtgevers hun wensen en ambities kunnen waarmaken. En daar krijgen wij energie van!

Flexmakers Uitzendbureau Lochem

Wij geloven in:

Oprechte aandacht

Om ambities helder te krijgen

Wij nemen de tijd om erachter te komen welke talenten en ambities onze kandidaten hebben. We willen weten wie ze zijn, waar ze blij of juist ongelukkig van worden. Waar ze tot bloei kunnen komen. Hetzelfde geldt voor bedrijven; welke mensen hebben zij nodig om hun teams te laten floreren, hun ambities waar te maken en hun klanten optimaal te bedienen.

0

Het verschil maken

Om anderen succesvol te maken

Wij zijn erop gebrand anderen succesvol te maken in hun baan en in hun bedrijf. We onderhouden onze contacten en bouwen aan relaties voor de lange termijn. Zijn er veranderingen, dan staan wij klaar om je te ondersteunen bij de volgende stap. Zo maken we het verschil en zorgen we dat onze klanten blijvend succesvol zijn.

w

Open gesprekken

Om snel tot de kern te komen

Praatjes vullen geen gaatjes. Dus draaien we niet om de hete brij heen. We houden van openheid en eerlijkheid in alle gesprekken die we voeren. Dat is de snelste weg naar de kern van de zaak en een oplossing voor een probleem. Misschien zijn we soms een beetje direct, maar je hoort in ieder geval altijd eerlijk van ons wat er haalbaar is en wat niet.

Mayke Kettelerij
Een energieke vrouw die haar intuïtie volop benut om kansen in te schatten en de juiste match te maken tussen werkzoekenden en bedrijven. Werken met verstand én gevoel, noemt ze dat. Ze is een organisator pur sang en regelt 10 dingen tegelijkertijd. Mayke is van het aanpakken en op tijd doorpakken. Maar altijd met oog voor mensen en ‘hart voor de zaak’. Zo geniet ze van haar werk. En privé? Is ze graag in haar favoriete Frankrijk om in alle rust een écht goed glas wijn te drinken. Met haar gezin en andere lieve mensen om zich heen.
Frank Brummel

Een gedreven ondernemer. Toegankelijk en sociaal in de omgang. Met oprechte aandacht voor de mensen waarmee hij werkt. Helemaal als hij ze kan helpen hun ambities te realiseren. Dan is hij niet te stoppen! Hard werken is voor hem dan ook geen punt. Om te ontspannen speelt hij graag een potje voetbal. Ook geniet hij ervan om met zijn gezin op vakantie te gaan. Collega’s en vrienden noemen hem trouw, loyaal en soms een tikkie koppig. Frank is eigenlijk een heel blij ei. En als er niet gelachen kan worden, vindt hij het snel een saaie boel!

Tessa Westerink
Een jonge, enthousiaste vrouw, die plezier haalt uit de kleine dingen! Ze kijkt met een open blik kritisch om zich heen en leert met oprechte interesse graag iedere dag wat nieuws. Heel bewust zoekt ze telkens weer nieuwe uitdagingen op. Zoals een studie onderwijswetenschappen, die ze naast haar werk doet. Haar collega’s kennen haar als gestructureerd en secuur, met een flinke dosis inlevingsvermogen en humor. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan vriendinnen en boswandelingen met haar lieve viervoeter. Voor de broodnodige rust en inspiratie trekt ze zich graag af en toe een uurtje terug, om heerlijk te schrijven en te lezen.

Flexmakers uitzendbureau Lochem

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Neem direct contact op!

Wij maken graag kennis met jou!