Op zoek naar nieuwe energie?

Joni krijgt het van haar nieuwe baan

Wil je net als Joni ook van je werk een feestje maken? Klik op de knop hierboven en schrijf je geheel gratis en vrijblijvend bij ons in.

Loop je vast in de zoektocht naar een nieuwe baan?

Ontdek hoe Joni is geholpen

Een half jaar geleden was Joni op zoek naar een baan die meer uitdaging bood tijdens de dagdienst. Met eerdere ervaring in de logistiek en productiebranche, wist ze dat ze in deze sector verder wilde. Echter, het vinden van de juiste baan lukte haar niet op eigen kracht. Joni kwam in contact met Flexmakers en met hun hulp heeft ze een baan gevonden die aan haar wensen voldoet. Ze krijgt nu weer energie van haar werk en kan de uren maken die ze wil.

Wil jij net als Joni een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar werken echt als een feestje voelt? Dan willen we je uitnodigen om je gratis en geheel vrijblijvend bij ons in te schrijven.

 

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

N

Werken op werktijden die bij jou passen

N

Van tijdelijke baan naar vaste baan

N

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

N

Een baan en werkplek die bij je passen

Wil jij net als Joni een andere baan?

Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in

Ben je net als Joni op zoek naar vaste werktijden in de dagdienst of wil je een andere weg in slaan? Bij Flexmakers begrijpen we dat het tijd kan zijn voor verandering. Het is belangrijk dat je plezier haalt uit je werk, waardoor je je ook persoonlijk beter voelt. Samen gaan we op zoek naar de perfecte baan waar jij de erkenning krijgt die je verdient. Schrijf je vandaag nog in via het onderstaande formulier en ik neem persoonlijk contact met je op om ervoor te zorgen dat je de baan krijgt die echt bij je past.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

1

Solliciteer
door het formulier in te vullen

2

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

3

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking