Zeg eens eerlijk: ben jij nog wel verliefd op jouw baan?

Twijfel je of je nog wel op je plek zit? Bekijk dan de video

wat als je niet meer verliefd bent

tijd voor een nieuwe baan?

Het vinden van je ideale baan is als het vinden van je grote liefde. Beide brengen geluk en plezier, en je kunt verliefd worden op je werk vanaf dag één – dankzij leuke werkzaamheden, een goede werksfeer met fijne collega’s en een goede balans tussen werk en privé.

Aangezien we vaak meer tijd op ons werk doorbrengen dan met onze partner, is het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Als je merkt dat de ‘verliefdheid’ op de werkvloer de laatste tijd minder wordt, dan is het misschien tijd om jezelf deze vraag te stellen: “Ben ik nog wel verliefd op mijn baan?”

We begrijpen dat het lastig kan zijn om van baan te veranderen, daarom hebben we de oplossing: een soort ‘speeddate‘ voor banen. In een kennismakingsgesprek ontdek je alle mogelijkheden en de verschillende vacatures in jouw regio. Je deelt je wensen en voorkeuren en samen zoeken we de baan die het beste bij je past, zonder haast. Dit helpt je om de perfecte baan te vinden, die aansluit bij jouw behoeften. Oftewel, een baan waar jij verliefd op wordt!

Plan jij onze eerste date?

Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend.

Flexmakers matchmakers

samen vinden we de perfecte baan voor jou
Dit zijn de mogelijkheden die je te wachten staan.

N

Speeddaten met veel vacatures om snel te ontdekken wat bij je past

N

Liever net als bij een huwelijk een vast contract? Dat kan!

N

Een baan die écht bij je past

N

Gratis advies en hulp van Flexmakers

N

Een baan waar je met plezier naartoe gaat

met Flexmakers vind je jouw perfecte match

Flexmakers Matchmakers

Flexmakers is de Cupido van de arbeidsmarkt, die met zorg en aandacht de perfecte match tussen werkzoekenden en vacatures vindt. Net als Cupido, die harten verbindt, brengen wij mensen samen met hun droombanen. We maken het verschil door met jou het gesprek aan te gaan, we luisteren en verkennen wat jou enthousiast maakt: waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Dankzij onze samenwerking met vele bedrijven in de regio, kunnen we vrijwel altijd een perfecte match vinden. Maar we focussen ons uitsluitend op bedrijven die echt bij jou passen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een paar ‘dates’ met je potentiële nieuwe werkgever te plannen, zodat je kunt ontdekken of dit de ware liefde is.

Benieuwd naar een speeddate met vacatures?

We stellen je alvast wat potentiële dates voor

Een nieuwe baan opent deuren

Ook voor jou zijn er volop mogelijkheden

Ben jij eigenlijk nog wel verliefd op je baan? Als dat niet het geval is, kom dan in actie. We weten dat het lastig kan zijn, want het vinden van een nieuwe baan betekent ook afscheid nemen van je vorige zakelijke relatie. En relatiebreuken zijn nou eenmaal niet eenvoudig. Maar juist door je open te stellen voor een nieuwe uitdaging en actief op zoek te gaan naar vacatures, ontdek je de vele mogelijkheden. Ben jij het zat om thuis urenlang vacatures te bekijken, zonder resultaat? Kom dan eens op speeddate bij Flexmakers. Tijdens een kennismakingsgesprek ontdek je alle vacatures in de regio. Jij geeft jouw wensen en voorkeuren aan en samen kijken we welke vacature het beste bij je past.

Krijg ik evenveel salaris als uitzendkracht?
Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je opdrachtgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.
Bouw ik pensioen op?
In de cao voor uitzendkrachten is jouw pensioen vastgelegd. Al na 8 weken als uitzendkracht start jouw pensioenopbouw. En goed nieuws! Sinds 2023 bouw je 8% pensioen op, dit was in 2022 2,6%
Heb ik recht op vakantiedagen en vakantiegeld?

Natuurlijk heb je recht op vakantiedagen. Werk je fulltime, dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werk je parttime, dan is het naar rato. Je opgebouwde verlofuren worden bijgehouden op je loonstrook.

Als je werkt, bouw je ook vakantiegeld op. Je krijgt minimaal 8% vakantiegeld. Je ontvangt het in de maand mei. Dan kun je welverdiend op vakantie!

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking