zit je niet meer op je plek en ben je op zoek naar een andere baan?

kom dan werken in de productie

Nieuwsgierig geworden? Er is zoveel mogelijk, dus schrijf je gratis en vrijblijvend in. Dan ontdekken we samen welke vacature in de productie het beste bij jou past.

Wil jij aan de slag in de productie?

Ontdek in 3 minuten wat wij voor jou kunnen betekenen

Op zoek naar een baan in de productie? Flexmakers biedt een breed aanbod aan productiebanen in regio’s zoals Borculo, Lochem, Zutphen en meer. Of je nu ervaring hebt of net begint, samen vinden we de ideale baan in de productie voor jou. Van werken met geavanceerde machines tot assemblage, ontdek de diversiteit aan mogelijkheden. Jouw wensen staan centraal in onze persoonlijke aanpak. Ongeacht je ervaring, ontdek vandaag nog wat er ook voor jou mogelijk is.

Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

Wil jij aan de slag in de productie? Zie jij jezelf werken als productiemedewerker, als operator, als inpakker, in de assemblage of bij de kwaliteitscontrole? Schrijf je dan in bij Flexmakers! We hebben verschillende functies in de productie bij diverse bedrijven in meerdere plaatsen. Dus ook voor jou zit er een toffe vacature tussen.

Waarom werken via uitzendbureau Flexmakers?

N
Een baan en werkplek die bij je passen
N
Ervaring is niet nodig
N
Opleidingsmogelijkheden
N

Functie afgestemd op jouw ervaring en ambitie

N
Vast contract mogelijk
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

”Ik ben in de zomer gestopt met mijn baan en toen op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Toen ik zelf niks passends kon vinden, besloot ik Flexmakers te benaderen. Tijdens mijn gesprek met Frank hebben we samen ontdekt welke functie en werkplek bij mij passen. Ik heb een rondleiding gehad bij een van de opdrachtgevers. Hier werd ik enthousiast van en ik kon gelijk beginnen. Inmiddels heb ik na een half jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben, een vast contract gekregen. De bemiddeling van Flexmakers heeft veel voor mij betekend.”

Paul Schigt

Lesley

Op zoek naar een baan in de productie?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in

Leontien is volledig op de hoogte van alle productie vacatures en deelt deze kennis graag met jou. Graag ga ik met jou in gesprek om jouw wensen en behoeften te ontdekken. Daarom nodig ik je uit om je in te schrijven via het onderstaande formulier. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan in de productie. Ook als je twijfelt of een carrièreswitch verstandig is, of als je nog niet precies weet wat je wilt, sta ik voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen, is je vrijblijvend in te schrijven. Vervolgens zullen we samen verkennen welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking