Wil jij aan de slag in de productie?

Ontdek in 3 minuten wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben je op zoek naar een baan in de productie? Dan ben je bij Flexmakers aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod productiebanen bij bedrijven in onze regio, zoals Ruurlo, Lochem, Goor, Eibergen en andere plaatsen. Of je nou een ervaren productiemedewerker bent en op zoek bent naar een baan met veel verantwoordelijkheid of je eerste baan in de productie zoekt en ervaring op wil doen. Samen zoeken wij de perfecte match voor jou.

Stel je eens voor: je staat in een fabriekshal waar allerlei soorten producten worden gemaakt met de meest geavanceerde machines. Of jij werkt als assemblagemedewerker en maakt van de verschillende halffabricaten een eindproduct. Soms zijn dit hele grote producten, soms heel klein. En soms is dit een product dat jij thuis dagelijks in je handen hebt, maar soms zijn het ook veel minder voorkomende producten. Oftewel; heel veel diversiteit en verschillende mogelijkheden.

Wat je ook zoekt, wij helpen je graag in je zoektocht. Bij ons draait het om jou en het vinden van de perfecte match voor jou. Hierbij staan jouw wensen en behoeften centraal en ontdekken we samen welke baan aansluit op jouw persoonlijkheid en talenten. Ongeacht of jij onbekend met het productiewerk of al jarenlange ervaring hebt en misschien wel toe bent aan een boost in je carrière. Schrijf je vandaag nog vrijblijvend in en start samen met Flexmakers jouw zoektocht naar je nieuwe baan.

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

Wil jij aan de slag in de productie? Zie jij jezelf werken als productiemedewerker, als operator, als inpakker, in de assemblage of bij de kwaliteitscontrole? Schrijf je dan in bij Flexmakers! We hebben verschillende functies in de productie bij diverse bedrijven in meerdere plaatsen. Dus ook voor jou zit er een toffe vacature tussen.

Waarom werken via uitzendbureau Flexmakers?

N
Een baan en werkplek die bij je passen
N
Ervaring is niet nodig
N
Opleidingsmogelijkheden
N

Functie afgestemd op jouw ervaring en ambitie

N
Vast contract mogelijk
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

”Ik ben in de zomer gestopt met mijn baan en toen op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Toen ik zelf niks passends kon vinden, besloot ik Flexmakers te benaderen. Tijdens mijn gesprek met Frank hebben we samen ontdekt welke functie en werkplek bij mij passen. Ik heb een rondleiding gehad bij een van de opdrachtgevers. Hier werd ik enthousiast van en ik kon gelijk beginnen. Inmiddels heb ik na een half jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben, een vast contract gekregen. De bemiddeling van Flexmakers heeft veel voor mij betekend.”

Paul Schigt

Lesley

Op zoek naar een baan in de productie?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in

Frank kent alle vacatures in de productie in de buurt en kan jou er alles over vertellen. Ik ga graag met jou in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn en welk bedrijf het beste bij jou past. Schrijf je daarom via onderstaand formulier in en ga samen met mij op zoek naar jouw droombaan. En ook wanneer je het spannend vindt of niet weet wat je wil, help ik je graag. Samen ontdekken we waar jouw passie ligt en vinden we de beste match voor jou.

Hopelijk tot snel.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking