Wie is Tessa?

door | 11-05-2022

“Volg je hart en gevoel en vind je geen weg, dan maak je er één!”

 

Een jonge, enthousiaste vrouw, die plezier haalt uit de kleine dingen! Ze kijkt met een open blik kritisch om zich heen en leert met oprechte interesse graag iedere dag wat nieuws. Heel bewust zoekt ze telkens weer nieuwe uitdagingen op. Zoals een studie onderwijswetenschappen, die ze naast haar werk doet. Haar collega’s kennen haar als gestructureerd en secuur, met een flinke dosis inlevingsvermogen en humor.

Tessa is een daadkrachtige, gedreven, creatieve en eerlijke sfeermaker. Ze is open-minded en erg collegiaal wat haar een fijne collega maakt. Tessa is fanatiek om zaken voor elkaar te krijgen. Haar manier van werken is te omschrijven met de woorden: ‘Het komt vandaag en niet morgen!’

 

Ze houdt haar werk altijd overzichtelijk en laat haar creatieve brein graag kraken voor een opdracht. Tessa kijkt succesvol terug op een project waar zij van begin tot eind verantwoordelijk is geweest voor het overbrengen van een mooie en treffende boodschap in de vorm van een relatiegeschenk aan opdrachtgevers.

 

Ze is trots op het Flexmakers team, omdat er een samenwerking is waar iedereen de ruimte krijgt om zijn ding te doen en te ontplooien, waarbij collega’s te allen tijde voor elkaar klaar staan!

 

Wil je onze andere Flexmakers leren kennen? Lees ons verhaal of bekijk de blog over Mayke, Frank en Leontien.

 

 

gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

 

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

 

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl