Wie is Frank?

door | 22-04-2022

“Met een lach op je gezicht gaan voor nieuwe kansen”

 

Een gedreven ondernemer. Toegankelijk en sociaal in de omgang. Met oprechte aandacht voor de mensen waarmee hij werkt. Helemaal als hij ze kan helpen hun ambities te realiseren. Dan is hij niet te stoppen! Hard werken is voor hem dan ook geen punt.

 

Frank is een eerlijke, empathische en goedlachse man. Hij is erg gedreven en onwijs commercieel. Hij is sociaal in de omgang en dat maakt hem een echte sfeermaker bij Flexmakers.

Collega’s en vrienden noemen hem trouw, loyaal en soms een tikkie koppig. Frank is eigenlijk een heel blij ei. En als er niet gelachen kan worden, vindt hij het snel een saaie boel!


De uitdaging aangaan en snel schakelen zijn kenmerken die Frank in zijn werk typeren. Hij neemt graag de tijd voor zijn kandidaat om een luchtig gesprek te voeren en zijn kennis te delen met de ander. Frank zorgt voor een goede voorbereiding van de kandidaat en kijkt altijd verder dan alleen het cv. Hij is een échte matchmaker wanneer hij een kandidaat succesvol voor langere tijd plaatst. Niet alleen één kandidaat, maar zelfs een hele tak van een organisatie kan aan Frank worden overgelaten. Hij is gedreven om de opdrachtgever van de juiste kandidaten te voorzien.


Hij is trots op het feit dat Flexmakers zich snel ontwikkelt en dat het bedrijf binnen een jaar van twee naar zes medewerkers is gegroeid!

 

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

 

Wil jij graag bij Frank langs voor een kennismakingsgesprek? Bel hem rechtstreeks op 0573-256380.
Bekijk onze vacatures en solliciteer of schrijf je direct in.

Wil je onze andere Flexmakers leren kennen? Lees ons verhaal of bekijk de blog over Mayke en Leontien.

gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.

TESSA WESTERINK

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
tessa@flexmakers.nl