Wie is Flexmakers?

door | 27-11-2021

Maak kennis met ons team!

Bij ons op kantoor is sprake van uitbreiding, want de afgelopen maanden zijn er niet één, niet twee, maar drie nieuwe Flexmakers gestart! Wat een gezelligheid! Wil je ons allemaal leren kennen? In dit blogartikel stellen alle Flexmakers zich aan jou voor!

Mayke

Mayke

“Doe waar je blij van wordt”

Mayke is een pittige, gedreven en energieke ondernemer. Ze is een vrouw met een uitmuntende communicatie. Ze zegt waar het op staat en is een echte aanpakker!
Door haar oprechte nieuwsgierigheid zorgt Mayke voor een goed inhoudelijk gesprek. Ze schat haarfijn in waar een opdrachtgever en kandidaat naar op zoek zijn om zo tot dé perfecte match te komen! Een match die bijblijft is een spoedaanvraag van vijf logistieke medewerkers die binnen een week aan de slag zijn gegaan. Dit heeft een speciaal plekje in Mayke haar hart!
Mayke is trots op Flexmakers en blij met het succes dat zij behaald heeft als ondernemer. Zij gaat elke dag met positieve energie naar de zaak. Ze ontvangt haar kandidaten met open armen en heeft de drive om onderscheidend te zijn ten opzicht van de concurrenten.

Frank

Frank

"Met een lach op je gezicht gaan voor nieuwe kansen”

Frank is een eerlijke, empathische en goedlachse man. Hij is erg gedreven en onwijs commercieel. Hij is sociaal in omgang en dat maakt hem een echte sfeermaker bij Flexmakers.
De uitdaging aangaan en snel schakelen zijn kenmerken die Frank in zijn werk typeren. Hij neemt graag de tijd voor zijn kandidaat om een luchtig gesprek te voeren en zijn kennis te delen met de ander. Frank zorgt voor een goede voorbereiding van de kandidaat en kijkt altijd verder dan alleen het cv. Hij is een échte matchmaker wanneer hij een kandidaat succesvol voor langere tijd plaatst. Niet alleen één kandidaat, maar zelfs een hele tak van een organisatie kan aan Frank worden overgelaten. Hij is gedreven om de opdrachtgever van de juiste kandidaten te voorzien.
Hij is trots op het feit dat Flexmakers zich snel ontwikkelt en dat het bedrijf binnen een jaar van twee naar zes medewerkers is gegroeid!

Tessa

Tessa

"Volg je hart en gevoel en vind je geen weg, dan maak je er één!”

Tessa is een daadkrachtige, gedreven, creatieve en eerlijke sfeermaker. Ze is open-minded en erg collegiaal wat haar een fijne collega maakt.
Tessa is fanatiek om zaken voor elkaar te krijgen. Haar manier van werken is te omschrijven met de woorden: ‘Het komt vandaag en niet morgen!’ Ze houdt haar werk altijd overzichtelijk en laat haar creatieve brein graag kraken voor een opdracht. Tessa kijkt succesvol terug op een project waar zij van begin tot eind verantwoordelijk is geweest voor het overbrengen van een mooie en treffende boodschap in de vorm van een relatiegeschenk aan opdrachtgevers.
Ze is trots op het Flexmakers team, omdat er een samenwerking is waar iedereen de ruimte krijgt om zijn ding te doen en te ontplooien, waarbij collega’s te allen tijde voor elkaar klaar staan!

Leontien

Leontien

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Leontien is een echte sfeermaker, een enthousiaste en energieke vrouw die graag van zichzelf laat horen. Ze is een écht mensenmens en leert met een open blik en aandacht de kandidaten kennen.
Door het stellen van de juiste vragen en een goede verdieping in de kandidaat én opdrachtgever, komt zij tot de beste match. Ze is een kei in snel schakelen. Ze vertelt je met veel plezier alles over de baan die jij zoekt om zo de perfecte matchmaker te zijn!
Een succesverhaal voor Leontien is haar éérste plaatsing van een dame die een carrièreswitch heeft gemaakt en met veel succes een nieuwe weg ingeslagen is. Leontien is trots op het feit dat het bij Flexmakers écht draait om de mensen en dat ze met zulke ervaren en gedreven collega’s mag samenwerken!

Lotte

Lotte

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Lotte is een nuchtere en enthousiaste sfeermaker. Ze is leergierig en eerlijk tegenover haar collega’s, waardoor haar collega’s weten wat ze aan haar hebben.
In haar werk wil Lotte graag het overzicht houden en vindt ze een goede samenwerking met collega’s erg belangrijk. Lotte heeft een ondernemende houding en staat open om nieuwe dingen te leren. Een ding waar Lotte een kei in is, is het oppakken van nieuwe taken. Ze omarmt opdrachten met veel toewijding en maakt deze op zo’n manier eigen dat ze de klus altijd weet te klaren!
Lotte is trots dat ze onderdeel mag uitmaken van het team van Flexmakers. Iedereen staat voor elkaar klaar en zo komen we samen tot de mooiste resultaten!

Maak kennis met Flexmakers!
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Liever direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Zoals je ziet hebben we de afgelopen tijd niet stil gezeten. Naast een aantal nieuwe collega’s hebben we ook veel toffe nieuwe vacatures binnen gekregen. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Bekijk ze dan snel!

Gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.

LOTTE AARTSEN

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
lotte@flexmakers.nl