Werken via een uitzendbureau

door | 11-07-2022

Wat zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau?

Werken via een uitzendbureau heeft voor jou als uitzendkracht vele voordelen. In een vorig blogartikel vertelden wij jou al hoe een uitzendbureau werkt en wat ons als Flexmakers onderscheid. Elke uitzendkracht heeft zijn eigen redenen om via een uitzendbureau aan de slag te gaan. In deze blog lichten wij een aantal van deze redenen toe en benoemen wij de voordelen van werken via een uitzendbureau. Ook laten wij een aantal uitzendkrachten aan het woord, dan kunnen zij jou vertellen hoe ze het werken met en via Flexmakers ervaren.

Een uitzendbureau gaat voor jou op zoek naar een baan. Hoe wij dit in de praktijk doen? We gaan op zoek naar de juiste match tussen een opdrachtgever (beschikbare vacatures) en op basis van jouw profiel: wat zijn jouw wensen, wat vind je leuk om te doen, wat vind je belangrijk in een baan? Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we jou goed kennen zodat we de perfecte match kunnen realiseren.

Een uitzendbureau gaat voor jou op zoek naar een baan. Dit doen zij door de juiste match te vinden tussen verschillende opdrachtgevers en vacatures en jouw profiel en wensen. Een uitzendbureau kent de opdrachtgevers en hun vacatures. Daarnaast leren zij de kandidaat tijdens een kennismakingsgesprek kennen. Hierdoor kan het uitzendbureau de perfecte match vinden.

 

werken via een uitzendbureau: de voordelen

Werken via een uitzendbureau kent vele voordelen, deze vertellen we je graag.

– Een uitzendbureau helpt jou bij het vinden van een baan: je bent niet alleen, we gaan samen op zoek naar een nieuwe baan. Wij, als uitzendbureau, kennen de werkgevers en openstaande vacatures en weten precies wat ze zoeken. Doordat we naar jouw verhaal en wensen luisteren weten we precies bij wie jij de beste match bent.

Voordeel: het scheelt jou een hoop tijd door niet zelf op zoek te gaan naar een andere baan.

– Een ander voordeel is dat een uitzendbureau jou helpt bij de hele sollicitatieprocedure. We nemen je in alle stappen aan de hand mee.

– Heb jij nog geen (goed) cv? Dan helpen we jou hiermee.

– Als wij een match hebben gevonden voor jou dan lichten wij de opdrachtgever alvast in over jouw wensen.

– Werken via een uitzendbureau is flexibel. Mocht de baan toch niet zijn wat jij ervan verwacht of vind jij een andere baan die toch beter bij jou past? Dan kun jij vaak snel stoppen en is er geen sprake van een opzegtermijn. Dat kan fijn zijn als jij bijvoorbeeld een baan voor bepaalde tijd zoekt of nog zoekende bent.

 

ervaringen van uitzendkrachten die via ons uitzendbureau werken

Er zijn nu ruim 140 uitzendkrachten via Flexmakers aan het werk bij diverse bedrijven in de regio. Een van deze uitzendkrachten is Simone Roerdink ‘’Frank wist precies te achterhalen wat ik zocht en welke functie bij mij zou passen.’’ Ook Sander is via Flexmakers succesvol aan een baan gekomen: ‘’Tijdens het kennismakingsgesprek keek Frank naar de raakvlakken en naar waar ik goed in ben.’’ En dit is wat Bennie Hoksbergen over de samenwerking zegt: ‘’Samen met Frank heb ik gekeken naar een passende nieuwe uitdaging, waarbij ik echt op mijn plek zou zijn. Inmiddels kan ik zeggen dat het werkveld volledig overeenkomt met hoe Frank het mij destijds heeft verteld.’’

Benieuwd naar verhalen van andere uitzendkrachten? Lees ze hier.

 

werken via uitzendbureau flexmakers

Wat veel mensen niet weten is dat we vaak zien dat een uitzendkracht solliciteert op een bepaalde vacature, maar in de praktijk toch voor een andere opdrachtgever aan het werk gaat. Hoe komt dit? Doordat we met jou in gesprek gaan. We kunnen precies inspelen op jouw wensen en behoeften én zo de juiste match realiseren.

We hebben momenteel veel verschillende vacatures openstaan bij diverse opdrachtgevers. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een baan als productiemedewerker? Dan is de kans groot dat jij binnen een paar dagen bij meerdere opdrachtgevers op gesprek kunt. Daarnaast kennen wij de lonen en arbeidsvoorwaarden bij onze opdrachtgevers. Hierdoor kun jij makkelijk verschillende bedrijven met elkaar vergelijken en een bewuste keuze maken. Én snel starten met jouw nieuwe baan.

 

werken via een uitzendbureau? Neem contact op met flexmakers

Ben jij op zoek naar een andere baan? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op onze website en dan ontmoeten we jou graag. Bespaar jezelf de tijd door zelf op zoek te gaan naar de ideale baan en ga met ons het gesprek aan.

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl