KOM JIJ WERKEN BIJ AEBI SCHMIDT?

AEBI SCHMIDT ZOEKT COLLEGA’S

Ben jij op zoek naar ander werk in Holten? Zou je willen werken bij Aebi Schmidt? Wij hebben toffe vacatures voor jou bij Aebi Schmidt, in heel verschillende branches. Van magazijnmedewerker, assemblagemedewerker, lasser tot monteur. Aebi Schmidt heeft volop mogelijkheden voor jou.

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Group, een wereldwijd leidende fabrikant van gladheidbestrijdingmaterieel, veegtechniek en werktuigdragers. Aebi Schmidt Group heeft eigen verkoop- en serviceorganisaties in 17 landen, werkt samen met dealers in meer dan 90 landen en heeft meer dan 3000 medewerkers. Bij de locatie in Holten werken ongeveer 240 medewerkers. Aebi Schmidt Nederland produceert al jaren zoutstrooiers en zij zijn dit jaar begonnen met een nieuwe productielijn voor het produceren van veegmachines. Werken bij Aebi Schmidt betekent werken in een fijne bedrijfscultuur. Je hebt leuke collega’s en je wordt gezien en gewaardeerd voor jouw bijdrage aan het werk wat hier gedaan wordt.

AAN DE SLAG BIJ AEBI SCHMIDT?

Solliciteer direct

Wil je werken bij Aebi Schmidt en heb je een leuke vacature gevonden? Solliciteer dan direct. Of kom langs voor een kennismakingsgesprek. Dan bekijken we samen wat jij leuk werk vindt en welke functie het beste bij jou past.

{

“Het leuke aan mijn werk bij Aebi Schmidt is dat het elke dag iets anders is. Door het afwisselende werk, de goede sfeer en de leuke collega’s ga ik graag naar mijn werk.”

Christian

{

“Sinds september ben ik bij Aebi Schmidt werkzaam. Ik ben na drie weken op de werkvloer, naar de afdeling inkoop gegaan waar ik nog steeds met veel plezier werk!”

Gerben Schot

{

“Ik werk samen met collega’s die een fijne sfeer met zich meebrengen, waardoor de werksfeer erg aangenaam is. De werkzaamheden zijn leuk en uitdagend en ik voel dat het werk dat ik verricht echt gewaardeerd wordt. Ik krijg alle begrip en vertrouwen die ik nodig heb en dat geeft veel zelfvertrouwen om naar mijn werk te gaan.”

Gabriel

WERKEN BIJ AEBI SCHMIDT

Wat heeft Aebi Schmidt jou te bieden?

N

Uitstekend salaris 

N

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

N

Werken in een gezellig team

N

Werken in een resultaatgerichte no-nonsense cultuur

N

Elke dag soep/(karne)melk/salade in de kantine

N

Personeelsvereniging met leuke uitjes en afdelingsuitjes

Aebi Schmidt & Flexmakers

Al meer dan 10 jaar partners in werk

Mayke werkt al meer dan 10 jaar samen met Aebi Schmidt. Ze kent het bedrijf en de mensen door en door en ze weet goed wat de werkzaamheden inhouden. Het Aebi Schmidt bloed stroomt door haar heen. Aebi is voor haar als een derde ledemaat. Mayke kijkt altijd met een brede blik, zonder hierbij te oordelen op basis van een cv. Zo zijn er al een ex-tennisleraar, een advocaat en een zorgmedewerker aan de slag gegaan bij Aebi Schmidt.

Mayke over werken bij Aebi Schmidt

“Werken bij Aebi Schmidt betekent werken bij een open, eerlijk en gezellig bedrijf. Waar je waardering krijgt voor het werk dat je doet. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een geintje. Op de werkvloer wordt geen onderscheid gemaakt tussen de vaste krachten en uitzendkrachten; iedereen wordt gezien, gehoord en gewaardeerd. Onze uitzendkrachten ervaren dit vaak als uniek.”

Mayke Kettelerij

Weten hoe Mayke zorgt voor een succesvolle match bij Aebi Schmidt?

Lees wat Mayke in een interview vertelt over de samenwerking met Aebi Schmidt. Ze vertelt alles over haar aanpak en hoe ze zorgt dat jij in die ene baan terechtkomt, die helemaal op je lijf geschreven is. Zodat jij met veel plezier gaat werken bij Aebi Schmidt.

Wil je werken bij Aebi Schmidt?

Solliciteer direct