Zit jij niet meer op je plek en is

het tijd voor iets nieuws?

Veranderen van baan is spannend en

daarom gaan wij jou helpen

veranderen van baan in slechts 2 stappen

Je voelt dat je niet meer op je plek zit. Je werk kost je meer energie dan het oplevert. Misschien wil je wel van baan veranderen, maar twijfel je nog. Veranderen van baan is een grote stap en echt wel spannend. Want je weet wat je hebt, maar niet precies wat je (terug)krijgt. We begrijpen dat dit spannend kan zijn, dat is normaal en daarom zijn wij er om jou te helpen.

Je bent slechts één stap verwijderd van een baan die veel beter bij jou past. Ook jij verdiend het om werk te hebben waar je met veel plezier naar toe gaat. Als jij de stap wil maken naar een nieuwe baan dan willen wij jou daar heel graag bij helpen. Inmiddels hebben wij al 386 kandidaten succesvol geholpen aan een baan. Schrijf je geheel vrijblijvend bij ons in. Dan gaan we samen het gesprek aan en kijken wat jij nodig hebt. Op basis van jouw wensen zoeken wij naar een bedrijf en functie die perfect bij jou passen.

Blijf niet langer vastzitten in je huidige baan én met tegenzin naar je werk gaan. Er is zoveel meer mogelijk. Bel ons op 0573-256380 of vul het formulier hieronder in. Het gesprek is vrijblijvend en opent deuren naar hele nieuwe mogelijkheden voor jou!

Schrijf je nu vrijblijvend in!

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Schrijf je in
door het formulier in te vullen

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking

{

“Goede koffie, een gezellige sfeer en oprecht geïnteresseerde mensen bij Flexmakers. Dit zorgde voor veel vertrouwen tijdens het eerste gesprek.”

bennie Hoksbergen

{

“Ik heb mijn toenmalige baan opgezegd en ben het proces aangegaan bij Flexmakers. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en met mij meegedacht voor mogelijke opties.”

Patrick Massop

Wil je met leontien of haar collega’s in gesprek?

Solliciteer direct