wil jij zekerheid en een baan

met een vast contract?

wij hebben veel vacatures waarbij jij

direct een contract krijgt

een vaste baan en een baan waar je gelukkig van wordt

Het zijn best moeilijke financiële tijden. Daarom is de zekerheid van een vaste baan juist op dit moment erg prettig. Maar je wilt niet alleen een vaste baan. Je wilt ook een baan waar je gelukkig van wordt.

Heb jij op dit moment een vaste baan, maar zit je niet op je plek en zoek je ander werk? Of heb je nog geen vaste baan en zoek je een baan met meer zekerheid en een vast contract? We hebben inmiddels al 386 kandidaten aan een nieuwe vaste baan geholpen. Dus twijfel niet langer en kijk wat er voor jou mogelijk is!

Je vindt op dit moment veel vacatures op onze website waarbij jij gelijk een (vast) contract krijgt bij de opdrachtgever. We vinden het niet meer dan logisch dat je de zekerheid van een vaste baan wil in deze tijd en wij gaan jou daarbij helpen.

We hebben inmiddels 386 kandidaten aan een vaste baan geholpen. We begrijpen dat het misschien wat spannend kan zijn, daarom gaan we je stap voor stap aan een nieuwe baan helpen. Twijfel niet langer, schrijf je vrijblijvend in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en vinden we samen jouw nieuwe vaste baan.

bij deze functies krijg jij gelijk een vast contract

We hebben tal van werving en selectie vacatures waarbij je direct een vast contract krijgt, we laten er alvast 3 aan jou zien. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je hieronder in en samen zoeken we jouw droombaan met een vast contract.

Schrijf je nu vrijblijvend in!

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Schrijf je in
door het formulier in te vullen

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking

{

“Ik ben bij Flexmakers terecht gekomen omdat ik geen werk had en op zoek was naar een vaste baan die bij mij paste.”

karlijn van den heuvel

{

Tijdens het telefoongeprek merkte ik dat Flexmakers uitblinkt door de fijne communicatie, waarbij persoonlijk contact en aandacht    voor mij centraal stond

Marjolein klomp-bokhorst

Wil je met mayke of haar collega’s in gesprek?

Solliciteer direct