Vakantiebaan? Zo vind je de perfecte vakantiebaan

door | 7-06-2023

Vind jouw perfecte vakantiebaan en maak van je zomer een onvergetelijke werkervaring

Op zoek naar de perfecte vakantiebaan? Sam, net klaar met zijn examens, besloot te genieten van een vroege vakantie. Maar de vrije tijd prikkelde hem om een tijdelijke vakantiebaan te zoeken waar hij niet alleen geld kon verdienen, maar ook waardevolle werkervaring kon opdoen.  Sam vond het lastig om een geschikte vakantiebaan te vinden daarom besloot hij zich in te schrijven bij Flexmakers, een uitzendbureau heeft tenslotte een groot aanbod vacatures, dus ook voor vakantiewerk. Bij Flexmakers vond Sam uiteindelijk de perfecte vakantiebaan, benieuwd hoe wij Sam hebben geholpen bij het vinden van zijn vakantiebaan? Lees dan het hele blogartikel en ontdek wat er ook voor jou mogelijk is.

Vakantiebaan vacatures: ontdek ons grote aanbod

Het aanbod vakantiebaan vacatures is groot, daarom gaf Flexmakers Sam verschillende opties in diverse branches, zoals in de productie en logistiek, waarna Sam zelf heeft kunnen kiezen welke vakantiebaan het beste bij hem past. Sam begon als productiemedewerker in zijn eigen woonplaats en kon direct aan de slag in zijn vakantie. Het aanbod van Flexmakers is divers voor jongeren: zowel parttime als fulltime werk in diverse branches, de mogelijkheden om de geschikte vakantiebaan te vinden zijn dus gegarandeerd. Benieuwd naar onze vakantiebanen?

Bekijk dan een van de onderstaande vacatures⤵

– Vakantiebaan in verschillende branches
– Vakantiebaan in- en rondom Lochem

Of bezoek onze vacaturepagina voor meer vacatures.

De perfecte vakantiebaan: Sam vertelt zijn ervaring

Sam werkt momenteel bij Flexmakers op kantoor. Maar hij heeft Flexmakers twee jaar geleden al leren kennen, omdat hij op zoek was naar een vakantiebaan. Hij vertelt je graag zijn ervaring in de onderstaande video.

De perfecte vakantiebaan: verschillende opties voor vakantiewerk

Zoals Sam aangeeft heeft hij verschillende opties gekregen voor vakantiewerk en heeft hij kunnen kiezen wat het beste bij hem past. Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers die specifiek op zoek zijn naar jongeren voor vakantiewerk. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod aan vacatures in verschillende branches. Ongeacht of je op zoek bent naar een fulltime of parttimefunctie, wij hebben flexibele mogelijkheden beschikbaar om aan jouw voorkeuren te voldoen. Wil je meer weten over jouw rechten als minderjarige werknemer en wat je moet weten voordat je aan jouw vakantiebaan begint, lees dan deze blog.

De perfecte vakantiebaan: afgestemd op jouw wensen

De perfecte vakantiebaan is afgestemd op jouw wensen. Want alleen op die manier wordt een vakantiebaan perfect voor jou. Dus als jij al werkervaring hebt, kijken wij naar een functie waarbij jij die ervaring in kan zetten. Maar ook kun je aangeven in welke plaats jij graag zou willen werken, bij wat voor bedrijf en hoeveel uur per week. Vervolgens kijken wij welk bedrijf en welke functie hier het beste bij past. Samen zoeken we de perfecte vakantiebaan voor jou.

De perfecte vakantiebaan: ook voor jou is die er

Je weet nu alles over de perfecte vakantiebaan en wat Flexmakers jou te bieden heeft. Wil je net als Sam lekker verdienen in de zomer? Omdat je jouw diploma hebt behaald, vrij bent van school of gewoon een leuke zomerbaan wilt. Twijfel dan niet en schrijf je direct en geheel vrijblijvend bij ons in. Dan plannen we samen een afspraak in om op zoek te gaan naar de perfecte zomerbaan voor jou.

We kijken ernaar uit om jou te spreken! Liever direct contact? Bel ons op: 0573 – 256 380 of stuur gewoon even een mailtje naar info@flexmakers.nl

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl