Brummen

Openstaande vacatures in Brummen

In verschillende sectoren

Onze vacatures in Brummen zijn zeer verschillend. Gegarandeerd dat er een leuke vacature bij zit, die aansluit bij jouw wensen en interesses. Voor onze opdrachtgevers in Brummen en omgeving zijn wij altijd op zoek naar personeel. Enthousiaste mensen die fulltime of parttime aan de slag willen. Bekijk hieronder ons aanbod van vacatures in Brummen en omgeving.

Een leuke, nieuwe baan

Maar ook leuke collega’s

Het zoeken naar een leuke, nieuwe werkplek vraagt tijd en energie. Iets waar jij misschien wel helemaal geen tijd voor hebt in jouw drukke schema. Als het niet gelijk lukt iets te vinden wat aansluit bij jouw wensen, werkervaring en opleiding, dan wordt het een uitdagende taak om snel iets te vinden.

Zelfs als jij iets hebt gevonden weet jij niet zeker of de werkplek en de collega’s wel bij jou passen. Wil je zeker weten dat je leuk werk én een leuke werkplek vindt? Besteed het vinden van een baan dan uit aan ons Flexmakers team. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkzoekenden aan werkgevers. Met onze kennis van de markt en de netwerken in de omgeving van Brummen, vinden wij een vacature in Brummen die écht bij jou past.

De perfecte match

Wij van Flexmakers zijn matchmakers

Om jou te matchen aan een van onze opdrachtgevers, gaan wij eerst een persoonlijk gesprek met jou aan. In dit gesprek kun jij uitgebreid toelichten wat je zoekt, wat je ambities zijn en wat bij je past. Ook komt jouw loopbaan aan bod. Wij vinden het écht belangrijk dat je een vacature in Brummen vindt die aansluit bij jouw talenten en loopbaandoelen. Deze kunnen variëren van doorgroeimogelijkheden in je werk tot aan het krijgen van een vast contract. Bij Flexmakers zorgen wij ervoor dat jouw ‘goals’ worden gewaarborgd en jij met veel plezier naar je werk gaat.

De ervaring leert dat jij nadat jij een tijdje uitzendkracht bij ons bent geweest, een vast contract aangeboden krijgt. Onze opdrachtgevers staan te springen om nieuw personeel en verwelkomen jou met open armen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe baan? Bekijk onze vacatures in Brummen in de techniek, logistiek, productie, landbouw, commercie of administratie? Want misschien staat er wel iets voor jou tussen. Heb je vragen of wil je graag samen gericht op zoek naar een nieuwe carrièrestap? Bel ons via 0573-256380. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Flexmakers Uitzendbureau

Uitgebreid aanbod vacatures in Brummen

✓   Oprechte aandacht voor mensen
✓   Een baan en werkplek die echt bij je passen
✓   Van tijdelijk werk naar vaste baan
✓   Je salaris en arbeidsvoorwaarden altijd goed geregeld.
Neem direct contact op!