KOM JIJ WERKEN BIJ snuverink autodemontage?

ga aan de slag als monteur demontage

Heb jij een passie voor auto’s en technische kennis? Dan is deze vacature als monteur demontage bij Snuverink autodemontage echt iets voor jou.

Snuverink autodemontage is dé specialist in Franse automerken en levert auto-onderdelen in heel Europa. Als monteur demontage demonteer jij zelfstandig schadeauto’s. Afhankelijk van het model en type auto demonteer je verschillende onderdelen. Maar ook maak je de auto vloeistofvrij en beoordeel je de kwaliteit van de onderdelen.

Het leuke aan deze functie is dat jij met veel verschillende auto’s en verschillende onderdelen werkt. Elk onderdeel vraagt om een andere werkwijze en daar weet jij raad mee. Om jouw werk goed te kunnen doen heb je goed gereedschap tot je beschikking. Samen met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor de demontage en controle van de onderdelen.

WERKEN BIJ snuverink autodemontage

dit is wat je krijgt

N

Meteen een jaarcontract bij Snuverink Autodemontage

N

Werken in een jong en hecht team

N

Werken bij een innovatief bedrijf

N

Ruimte voor persoonlijke groei

N

Werken met goed gereedschap

WERKEN BIJ snuverink autodemontage

dit is wat je meebrengt

N

Technische kennis

N

Interesse in auto’s

N

Je kunt zelfstandig werken

N

Je durft verbeteringen aan te dragen

N

Je bent leergierig

ben jij benieuwd naar deze vacature?

jelmer laat je alles zien over de functie

“Via social media ben ik terecht gekomen bij Flexmakers, omdat ik een interessante vacature online zag staan. Ik heb mijn toenmalige baan opgezegd en ben het proces aangegaan bij Flexmakers. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en met mij meegedacht voor mogelijke opties. Ik heb de begeleiding en communicatie als zeer goed ervaren en ben erg tevreden over Flexmakers.

Flexmakers is zeker een aanrader voor andere werkzoekenden. Ze zijn een luisterend oor en nemen alle tijd voor je. Na een half jaar bij mijn huidige werkgever via Flexmakers heb ik een vast contract getekend. Kortom een echte aanrader!”

Paul Schigt

Patrick Massop

KOM JIJ WERKEN BIJ snuverink autodemontage?

solliciteer bij lobke

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil jij aan de slag als monteur demontage bij Snuverink autodemontage? Lobke weet alles over de vacature en daarom ben je bij haar aan het juiste adres voor vragen of om te solliciteren. Je kunt Lobke bellen via 0573-256380 of schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

Ik hoop je snel te spreken en wie weet begin jij dan binnenkort bij dit toffe bedrijf.

Direct solliciteren