KOM JIJ WERKEN BIJ Bark Verpakkingen in Eerbeek?

Ga aan de slag als customer service medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie als customer service medewerker? Dan is deze vacature bij Bark Verpakkingen in Eerbeek dé functie voor jou.

Bark Verpakkingen is de marktleider in de BeNeLux in het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Wat er ook verpakt moet worden, Bark heeft de oplossing. Dit vooruitstrevende bedrijf heeft een uitstekend toekomstperspectief met een duidelijke focus op groei.

Als customer service medewerker ben je dé vertrouwde stem voor klanten, collega’s en zakenrelaties van Bark. Met jouw aangename gesprijksstijl en luisterend oor bouw je sterke relaties op. Je herkent kansen en signalen en draagt verbeteringen aan wanneer je die ziet. Daarnaast ben jij onder andere verantwoordelijk voor het nabellen van backorders en het vastleggen en delen van informatie in het computersysteem.

WERKEN BIJ Bark Verpakkingen

Dit is wat je krijgt

N

Een uitstekend salaris met winstuitkering

N

Direct een jaarcontract bij Bark Verpakkingen

N

In overleg flexibele werktijden

N

Een grote diversiteit in klanten en producten

WERKEN BIJ Bark Verpakkingen

Dit is wat je meebrengt

N

Ervaring als customer service of commercieel medewerker

N

Beheersing van Engels en Duits in woord en geschrift

N

MS Office kent geen geheimen voor jou

N

Kennis van UNIT4 Multivers is een pre

Ben jij benieuwd naar deze vacature?

arno neemt je mee in de functie

 “Ik heb contact met Flexmakers gezocht omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan in een andere branche. Ik had al een duidelijk beeld voor ogen in welke branche ik zou willen werken. Flexmakers heeft goed op mijn wensen ingespeeld. De medewerkers van Flexmakers en vooral Leontien, hebben een informele houding waardoor ik een relaxt gevoel krijg wanneer ik op bij Flexmakers op kantoor ben. Ik heb regelmatig contact met Flexmakers gehad tijdens mijn zoektocht. Door dat regelmatige contact kreeg ik het gevoel dat zij echt actief op zoek waren. “

Paul Schigt

Jagoda Bartkowska

KOM JIJ WERKEN BIJ Bark Verpakkingen?

Neem snel contact op met Leontien

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je aan de slag als customer service medewerker bij Bark Verpakkingen? Neem dan contact op met Leontien. En ook voor vragen ben je bij haar aan het juiste adres. Leontien ziet er naar uit om met jou in contact te komen, wie weet start jij dan binnenkort aan je nieuwe baan.

Twijfel niet en solliciteer vandaag nog voor deze functie, schrijf  jezelf in via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact op met Leontien. Mocht deze functie toch niet volledig aansluiten bij jouw wensen, dan nodigen we je alsnog uit om je in te schrijven. Samen vinden we een functie die wél helemaal bij jou past!

Direct solliciteren