KOM JIJ WERKEN BIJ E&P HYDRAULICS IN NIEUW-VENNEP?

GA AAN DE SLAG ALS COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij op zoek naar een baan als commercieel medewerker binnendienst in de regio Nieuw-Vennep? Dan is deze vacature interessant voor jou.

E&P Hydraulic is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van hydraulische levelsystemen voor campers en caravans. Het bedrijf behoort tot de DexKoD Global Group en versterkt de kernactiviteiten van AL-KO Fahrzeugtechnik. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel B2B als B2C klanten. Voor je verschillende klanten maak je offertes, geef je technisch advies, verwerk je orders en leg je prijsafspraken vast. Maar ook ontvang je bezoekers in het klantcentrum. Kortom, een functie waarbij geen dag hetzelfde is en jij positief verschil maakt voor klanten.

Geen ervaring in de branche? Geen probleem! Door interne en externe training leer jij alles over de producten. En met deze kennis op zak kan jij voor optimaal resultaat en maximale klanttevredenheid gaan. Hierdoor haal jij samen met je enthousiaste collega’s het beste uit jezelf én elkaar en blijf je je volop ontwikkelen.

WERKEN BIJ E&P HYDRAULICS

DIT IS WAT JE KRIJGT

N

Meteen een contract bij E&P Hydraulics

N

Een werkplek met 15 enthousiaste en behulpzame collega’s

N

Een goed salaris passend bij je ervaring en opleiding

N

Werken in een bedrijf met een open cultuur en goede sfeer

N

Volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen

WERKEN BIJ E&P HYDRAULICS

DIT IS WAT JE MEEBRENGT

N

Je woont omgeving van Nieuw-Vennep

N

Je bent leergierig en ondernemend en hebt een flinke dosis enthousiasme 

N

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

N

Kennis van MS Office en bij voorkeur ook van SAP

KOM JIJ WERKEN BIJ E&P HYDRAULICS?

LEONTIEN VERTELT JE ER ALLES OVER?

“Ik ben mijn zoektocht naar een nieuwe baan via LinkedIn, Indeed en de website van Flexmakers gestart. Toen ik zelf geen geschikte vacature kon vinden heb ik contact gezocht met Flexmakers. Ik ben na een gesprek met Leontien op sollicitatie geweest bij een bedrijf. De vacature paste niet bij mij. Het gesprek was enorm fijn, waardoor ik een andere functie bij het bedrijf heb kunnen invullen. Ik prijs Flexmakers zeker aan. Ik heb goed contact gehad met Leontien en zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Als ik Flexmakers een cijfer moest geven dan zou ik ze beoordelen met een 10.”
Paul Schigt
Judith Te Mebel

KOM JIJ WERKEN BIJ E&P HYDRAULICS?

SOLLICITEER DAN SNEL BIJ LEONTIEN

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Laat het Leontien weten. En ook voor vragen ben je bij haar aan het juiste adres. Leontien komt graag met jou in contact en wie weet begin jij dan binnenkort met je nieuwe baan. 

Solliciteer direct op deze functie, schrijf je in via onderstaand formulier of bel Leontien.

Direct solliciteren