KOM JIJ WERKEN BIJ AL-KO KOBER IN HENGELO?

GA AAN DE SLAG ALS COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij op zoek naar een  uitdagende en veelzijdige functie als commercieel medewerker binnendienst? Dan is deze functie bij AL-KO Kober in Hengelo Overijssel iets voor jou.

AL-KO Kober is een succesvolle, internationale onderneming met 50 vestigingen wereldwijd. Ze maken hoogwaardige en innovatieve chassisonderdelen voor o.a. aanhangers, bedrijfsvoertuigen en landbouwvoertuigen. In Hengelo werk je met een hecht team van 20 collega’s. Samen streven jullie naar kwaliteit, innovatie en functionaliteit, waarbij ook design, comfort en betrouwbaarheid niet worden vergeten.

Als commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de accountmanagers. Er is een grote diversiteit aan klanten, variërend van dealers tot carrosseriebouwers. Jij onderhoudt contact met deze klanten en voorziet ze van technisch advies. Maar ook zet je orders in het systeem en maak je klantdossiers.

WERKEN BIJ AL-KO KOBER

DIT IS WAT JE KRIJGT

N

Een goed salaris

N

Direct een contract bij AL-KO Kober

N

Werken in een hecht en gezellig team

N

Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen

WERKEN BIJ AL-KO KOBER

DIT IS WAT JE MEEBRENGT

N

Minimaal een MBO opleiding richting techniek/commercie

N

Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift

N

Kennis van MS Office, ervaring met SAP is een voordeel

N

Je bent leergierig, ondernemend en enthousiast

ben jij benieuwd naar deze functie?

leontien vertelt je er alles over

Ik ben bij Flexmakers terecht gekomen omdat ik op dat moment geen werk had en opzoek was naar een baan die bij mij past. Tijdens het kennismakingsgesprek werd er goed naar mij geluisterd.

Er is veel persoonlijk contact. Nadat ik een contract had getekend, werd ik gebeld hoe dit was gegaan. Doordat het een kleinschalig bedrijf is, weet iedereen wie je bent. Ook werd er goed meegedacht over welke vacature bij mij zou passen. Flexmakers heeft ontzettend veel voor mij betekend in het hele proces van een baan zoeken. Ik ben erg tevreden over de aanpak van Flexmakers, ze zijn enthousiast, meedenkend en proactief. Ik zou ze zeker aanraden vanwege de persoonlijke betrokkenheid.”

Paul Schigt

Karlijn van den Heuvel

KOM JIJ WERKEN BIJ al-ko kober?

neem snel contact op met leontien

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil jij aan de slag bij AL-KO Kober? Laat het Leontien weten. En ook voor vragen ben je bij haar aan het juiste adres. Leontien komt graag met jou in contact en wie weet begin jij dan binnenkort met je nieuwe baan. 

Solliciteer direct op deze functie, schrijf je in via onderstaand formulier of bel Leontien. En ook wanneer dit misschien net niet helemaal de functie voor jou is, nodigen we je uit om je in te schrijven. Samen vinden we een functie die wél helemaal bij jou past!

Direct solliciteren