het is #tijdvoorverandering

Zit jij nog wel op je plek?

Het is weer zo’n typische maandagochtend, de wekker gaat en je moet jezelf uit bed slepen om naar het werk te gaan. Je ziet op tegen de werkweek en verlangt nu alweer naar het weekend. Maar waarom? Er zijn zo veel mogelijke redenen waarom jij de uren aftelt tot het weekend.

Misschien twijfel je of de taken die je dag in, dag uit uitvoert wel echt bij je passen. Brengen ze je wel voldoening? Of heb je het gevoel dat je in een sleur zit? En dan de werksfeer, hoe is die? Is die warm en uitnodigend en voelen je collega’s bijna als familie? Of is het kil en stressvol?

Laten we ook eerlijk zijn over je salaris. Voelt dat als een passende beloning of heb je het gevoel dat je meer zou moeten verdienen voor het werk dat je levert? En de reistijd. Ben je lang onderweg en kost dat veel van je vrije tijd? Dan is een baan dichter bij huis toch veel interessanter?!
Of merk je nu de herfst in aantocht is, de bomen hun bladeren laten vallen en er een nieuw seizoen aankomt, dat het voor jou ook tijd is voor een frisse start?

Kortom, er zijn veel verschillende redenen waarom je misschien niet meer gelukkig bent op je werkplek. En dat is nergens voor nodig. Dus waarom zet je niet de stap en geef je eraan toe dat het #tijdvoorverandering is?! Jij verdient het namelijk om elke dag met plezier naar je werk te gaan. Zet je vandaag de eerste stap? Dan bespreken we samen de kansrijke mogelijkheden voor jou.

Een nieuwe baan?

dit zijn jouw voordelen

Een baan én werkplek die bij je past

Een leuke functie met fijne werkzaamheden is belangrijk. Maar de werkplek is minstens net zo belangrijk. Want zeg nou zelf, collega’s zijn toch heel bepalend voor jouw werkgeluk? Maar ook de sfeer en cultuur op de werkvloer. Kies jij voor een klein bedrijf of past een groot bedrijf beter bij jou? En past een informele cultuur goed bij jou of heb je behoefte aan duidelijke richtlijnen en structuur? Ontdek samen met ons welke baan en werkplek bij jou past.

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

Een nieuwe baan betekent ook nieuwe kansen om jezelf te ontwikkelen. Kies jij voor een soortgelijke functie bij een nieuwe werkgever? En wil je je misschien binnen die functie wel verder ontwikkelen en doorgroeien? Of ga jij misschien wel voor een totale carrièreswitch?

Onderhandelen over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden

Beginnen bij een nieuwe baan betekent ook onderhandelen over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden. Ben je jaloers op het ruime aantal vrije dagen van een vriend? Misschien is dat voor jou ook wel mogelijk. Of ben je op zoek naar uitzicht op een vast contract, opleidingsmogelijkheden of een hoger salaris? Hier kan jij over onderhandelen zodat jouw nieuwe contract helemaal bij je past.

#tijdvoorflexmakers

samen vinden we je nieuwe baan

Veranderen van baan kan spannend zijn en is een grote stap. Dus hoe fijn is het dat je dit niet alleen hoeft te doen. Flexmakers staat klaar om jou te helpen in je zoektocht naar jouw ideale baan. Ben jij nieuwsgierig naar wat Flexmakers voor jou te bieden heeft? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we welke vacature écht bij jou past. Het is en blijft jouw zoektocht. We volgen jouw tempo en jouw wensen staan voorop. No strings attached. Wij staan slechts aan de zijlijn om jou te coachen. Dus ben jij klaar voor verandering? Schrijf je hieronder in en we starten samen jouw zoektocht.

Hopelijk tot snel.

Werken via Flexmakers?

Dit zijn de voordelen

N

Oprechte aandacht

N

Meer dan uitzendwerk

N

Professionele hulp van arbeidsmarktprofessionals

N

Snel en direct contact

N

Kennismaken met verschillende opdrachtgevers

N

Doorgroeimogelijkheden

N

Vast contract mogelijk

N

Wekelijkse uitbetaling

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Zodra jij je inschrijft, start je jouw succesvolle zoektocht naar een nieuwe baan. Wij ontvangen je cv en gaan denken over mogelijke vacatures voor jou. Als wij aanknopingspunten zien, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Kost inschrijven geld?

Nee, inschrijven bij een uitzendbureau is helemaal gratis. Onze service is voor jou helemaal kosteloos. Je staat geen deel van je salaris af, maar krijgt daarentegen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Oftewel, inschrijven bij een uitzendbureau kan een handige en voordelige manier zijn om nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen.

Krijg ik evenveel salaris als uitzendkracht?
Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je opdrachtgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.
Wanneer krijg ik mijn salaris?

Er zijn 3 uitbetalingsmomenten in de week. Zodra jij je uren bij ons inlevert, zorgen wij dat jij het eerstvolgende betalingsmoment je salaris ontvangt!

Krijg ik feestdagen doorbetaald?
Je krijgt feestdagen zeker doorbetaald, mits je aaneengesloten 13 weken voorafgaand aan die feestdag hebt gewerkt bij een of meerdere opdrachtgevers.
Bouw ik pensioen op?
In de cao voor uitzendkrachten is jouw pensioen vastgelegd. Al na 8 weken als uitzendkracht start jouw pensioenopbouw. En goed nieuws! Sinds 2023 bouw je 8% pensioen op, dit was in 2022 2,6%
Heb ik recht op vakantiedagen? Zo ja, hoeveel?
Natuurlijk heb je recht op vakantiedagen. Werk je fulltime, dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werk je parttime, dan is het naar rato. Je opgebouwde verlofuren worden bijgehouden op je loonstrook.
Krijg ik vakantiegeld?
Als je werkt, bouw je vakantiegeld op. Je krijgt minimaal 8% vakantiegeld. Je ontvangt het in de maand mei. Dan kun je welverdiend op vakantie!

#tijdvoorverandering

Dit is hoe Mieke dat deed

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking