“Sinds januari 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bark Verpakkingen in Eerbeek.

Via een werving en selectieopdracht kwam ik op indeed de vacature voor Commercieel Medewerker Binnendienst tegen. Ik werd enthousiast van deze vacature en verstuurde mijn sollicitatie. Een telefonisch gesprek met Mayke van Flexmakers volgde snel.

Tijdens het telefoongesprek merkte ik dat Flexmakers uitblinkt door de fijne communicatie, waarbij persoonlijk contact en aandacht voor mij als kandidaat centraal stond. Na het prettige telefoongesprek mocht ik op gesprek komen in het prachtige pand van Flexmakers in Lochem. Het gesprek was open en transparant, waarbij Mayke mij ontzettend veel kon vertellen over de functie. Niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen waren onderwerp van gesprek. Dit zorgde ervoor dat ik een compleet beeld kreeg over wat mij te wachten stond wanneer ik met de nieuwe baan zou startten. De eerlijkheid en het open kaart spelen gaf mij veel vertrouwen en een goed gevoel.

Door de kleinschaligheid van Flexmakers was er sprake van échte persoonlijke aandacht, waarbij er ook werd gekeken naar wat mijn wensen waren. Zij keken naar wie ik ben als persoon en binnen welk bedrijf ik goed tot mijn recht zou komen. Ik werd en word nog steeds gezien!

Ik raad Flexmakers zeker aan anderen aan, want voor mij staan zij voor oprechtheid, openheid, betrokkenheid en aandacht voor elkaar. Flexmakers zorgt voor de juiste match!”