“Sinds 2008 ben ik werkzaam in de branche voor inkoop- en contractmanagement. Op dit moment ben ik samen met mijn collega’s Jorrit en Femke mede-eigenaar van het bedrijf Impact in Lochem. Wij ondersteunen en ontzorgen de publieke sector van begin tot eind bij inkoop- en contractmanagement.

Voor Impact waren wij op zoek naar een inkoopconsultant. We merkten dat het via onze eigen kanalen, zoals de website en social media, lastig was om een groot bereik te creëren en de juiste kandidaten te vinden. Frank en ik zijn bekenden en kwamen elkaar op een gegeven moment tegen, waardoor de bal is gaan rollen.

Tot op heden is het contact met Flexmakers via Frank verlopen. Ik ben tevreden over de opzet, afbakening en terugkoppeling van het profiel voor de kandidaat die wij zochten.
To the point, afspraken nakomen, inhoudelijk sterk en de juiste afstemming zijn kenmerken die de samenwerking met Flexmakers typeren.

Ik raad Flexmakers aan en omschrijf Flexmakers als fris met een persoonlijke aanpak, waarbij maatwerk voorop staat en Flexmakers voordeel heeft van het zijn van een kleine, lokale speler in de markt.

Uiteindelijk is de kandidaat die wij vonden niet de kandidaat die het best passend was voor het profiel, maar is onze nieuwe collega aan de slag gegaan als junior inkoopconsultant.

We zijn nog zoekende naar meer kandidaten en hopen dat Flexmakers ons hier in de toekomst bij kan ondersteunen!”