“Ik ben Anne, 18 jaar en woonachtig in het buitengebied tussen Diepenheim en Neede. Na het behalen van mijn havodiploma wist ik niet goed welke studie bij mij zou passen en daarom koos ik voor een tussenjaar. Ik wil graag sparen voor het maken van een verre reis!

Ik ben vanuit huis op zoek gegaan naar uitzendbureaus in mijn omgeving en zag bij Flexmakers een aantal vacatures die mij erg aanspraken. Het enige wat ik hoefde te doen was het opsturen van mijn cv en een aantal dagen later had ik een afspraak voor mijn kennismakingsgesprek. Ik vertelde Frank en Anne over mezelf en de dingen die ik leuk vind om te doen en tijdens hetzelfde gesprek kwam Frank al met een aantal vacatures die mij zouden kunnen passen. Na mijn kennismakingsgesprek ging ik op sollicitatiegesprek bij drie opdrachtgevers. Het enige waar ik minder over te spreken was, is dat bij twee van de drie gesprekken de persoon met wie ik het gesprek had, niet aanwezig was en iemand anders ingeschakeld werd.

Over de begeleiding van Flexmakers ben ik erg tevreden. Ik kon altijd via de mail of telefonisch contact opnemen bij vragen en werd dan goed geholpen.

Ik heb snel een baan gevonden en word altijd goed geholpen wanneer ik vragen heb. Er wordt echt de tijd voor je genomen! Zo had ik na mijn eerste werkdag werkschoenen nodig en kon ik gelijk bij Flexmakers langskomen om te passen.

Flexmakers is heel vriendelijk, duidelijk en snel!“