Heb je affiniteit met techniek en ben je graag onderweg?

kom werken als servicemonteur bij rapidoor

Word jij de nieuwe servicemonteur bij RAPIDoor? RAPIDoor is dé specialist in het leveren en 24/7 onderhouden van snelloopdeuren. En daar zorg jij samen met je collega’s voor.

‘’’s Ochtends installeer jij een snelloopdeur bij een distributiecentrum in het midden van het land. Maar na de lunch vertrek je naar het oosten van het land. Daar heeft een klant namelijk een storing gemeld die jij gaat verhelpen. Een klant daar dicht in de beurt heeft ook een storing gemeld, maar op locatie blijkt dat je deze niet direct kan verhelpen. Je bestelt snel de nodige materialen bij je collega werkvoorbereider, zodat je de klus op een later moment toch kan klaren. En vergeet niet om je werkzaamheden van de dag bij te houden via je tablet.’’

Dat geen dag hetzelfde is bij RAPIDoor, is een ding wat zeker is. Ondanks dat de standplaats van RAPIDoor Apeldoorn is, brengt het werk als servicemonteur je overal in het land dus jij bent graag onderweg.

Als servicemonteur kom je bij heel veel bedrijven. Bijvoorbeeld bij Jumbo of Vergeer Kaas, maar ook bij kleinere bedrijven. Soms installeer je een snelloopdeur, het andere moment verhelp je een storing of voer je onderhoud uit en keur je de deur, heel afwisselend dus. Door jouw servicegerichte instelling weten klanten dat jij ervoor zorgt dat het goedkomt. En omdat RAPIDoor 24/7 snelloopdeuren onderhoudt, ben jij ook af en toe beschikbaar voor storingsdiensten in het weekend.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Breng je passie voor techniek in de praktijk als servicemonteur bij RAPIDoor. Wil je meer weten of direct solliciteren? Dat kan hier!

WERKEN BIJ RAPIDoor

DIT IS WAT JE KRIJGT

N
Meteen een contract bij RAPIDoor
N
Een goed salaris, passend bij je ervaring
N
Veel uitdaging en afwisseling
N
Een team behulpzame collega’s
N
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

WERKEN BIJ RAPIDoor

DIT IS WAT JE MEEBRENGT

N
Goede beheersing van de Nederlandse óf Engelse taal
N
Rijbewijs B
N
Bij voorkeur een mbo opleiding richting elektrotechniek
N
Een servicegerichte instelling
N
Betrouwbaarheid en gevoel voor techniek

KOM JIJ WERKEN BIJ RAPIDoor?

LEONTIEN VERTELT JE ER ALLES OVER!

‘’Via werkzoeken.nl kam ik bij Flexmakers terecht. Ik had gesolliciteerd op een vacature en ben toen uitgenodigd voor een gesprek met Leontien. Ik kon op gesprek komen bij het bedrijf waar ik had gesolliciteerd. Dit bedrijf en de werkzaamheden pasten niet bij mij. Ik heb weer contact gezocht met Leontien en zij heeft toen een andere baan gezocht voor mij, waar ik nu met veel plezier werk. Met Flexmakers had ik snel contact en ze zijn vrijwel altijd bereikbaar.”
Paul Schigt
Janeau Lotgering

KOM JIJ WERKEN RAPIDoor?

SOLLICITEER DAN SNEL BIJ LEONTIEN

Denk jij nu ‘’Ik ben de servicemonteur die jullie zoeken’’? Dan kom ik graag met jou in contact! Je kunt je direct hieronder inschrijven. Maar ook kun je mij bellen op 0573-256380, dan vertel ik je nog veel meer over deze vacature. Ik kijk ernaar uit.

Hopelijk tot snel.

Direct solliciteren