Ben jij goed met cijfers en heb je een passie voor muziek?

kom werken als salarisadministrateur bij Phion

Wil je jouw liefde voor muziek combineren met ervaring als salarisadministrateur? Droom je van een plek waar je passie en vaardigheden samenkomen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou.

Phion is het orkest van Gelderland & Overijssel, een symfonie van vernieuwing en traditie. Phion is op zoek naar een enthousiaste salarisadministrateur die niet alleen een passie voor muziek heeft, maar ook de toewijding en nauwkeurigheid die bij deze functie past, voor 24 uur per week.

Als orkest wil Phion iedereen laten ervaren hoe verrassend symfonische muziek kan zijn. In concertzalen, maar ook op festivals of in parken. Laat je elke dag weer inspireren in een dynamische, muzikale wereld waar geen dag hetzelfde is. Phion streeft naar een open en inclusieve cultuur, waar iedereen zich thuis voelt en persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan.

Als salarisadministrateur speel je een cruciale rol. Je zorgt ervoor dat alle collega’s tijdig en correct hun salaris ontvangen. Samen met de HR-medewerker, de controller en de externe salarisverwerker zorg je voor een vlekkeloze verloop van alle processen rondom de salarisadministratie. Daarnaast houd je de ontwikkelingen in de cao en wetgeving scherp in de gaten en zorg je voor de nauwkeurige verwerking van uitkeringen, loonverdeelstaten en journaalposten. De muzikanten van Phion weten ze dat ze op je kunnen bouwen, zodat zij zich kunnen focussen op het maken van de meest prachtige muzikale ervaringen.

Werken bij Phion heeft veel voordelen, zoals direct een jaarcontract, 8% eindejaarsuitkering en flexibel werken vanuit Enschede en Arnhem en vanuit huis. En natuurlijke een muzikale werkplek met veel vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren.

Dus ben jij op zoek naar een werkplek die aansluit bij jouw passie voor muziek, waar jij helemaal jezelf kunt zijn en waar je jouw ervaring als salarisadministrateur kan inzetten? Zoek dan niet verder, maar solliciteer!

WERKEN BIJ phion

DIT IS WAT JE KRIJGT

N

Meteen een jaarcontract bij Phion

N

Je passie combineren met je werk

N

8% eindejaarsuitkering

N

Mogelijkheid om flexibel te werken

N

Goed salaris (€2387-€4054), passend bij je ervaring

WERKEN BIJ phion

DIT IS WAT JE MEEBRENGT

N

HBO werk- en denkniveau

N

Minimaal 5 jaar ervaring als salarisadministrateur

N

Je bent payroll specialist, bij voorkeur RPP gecertificeerd

N

Kennis van Afas en NMBRS is een pre

N

Je werkt accuraat en bent proactief

KOM JIJ WERKEN BIJ Phion?

LEONTIEN VERTELT JE ER ALLES OVER!

“Ik heb contact met Flexmakers gezocht omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan in een andere branche. Ik had al een duidelijk beeld voor ogen in welke branche ik zou willen werken. Flexmakers heeft goed op mijn wensen ingespeeld. De medewerkers van Flexmakers en vooral Leontien, hebben een informele houding waardoor ik een relaxt gevoel krijg wanneer ik op bij Flexmakers op kantoor ben. Ik heb regelmatig contact met Flexmakers gehad tijdens mijn zoektocht. Door dat regelmatige contact kreeg ik het gevoel dat zij echt actief op zoek waren. “
Paul Schigt

Jagoda Bartkowska

KOM JIJ WERKEN phion?

SOLLICITEER DAN SNEL BIJ LEONTIEN

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Wil je meer weten of solliciteren? Dan ben je bij Leontien aan het juiste adres! Ze weet alles over de vacature en ontdekt graag samen met jouw of dit jouw nieuwe droombaan is.

Solliciteer direct op deze functie, schrijf je in via onderstaand formulier of bel Leontien.

Direct solliciteren