Rxl Vacancy

39 Vacatures
Medewerker logistiek en transport

Branche : Logistiek
Regio : Neede

Je bent betrokken bij het volledige logistieke proces. Je bent werkzaam in het magazijn van NKI en ondersteund jouw collega’s van transport. Na een kop koffie en kort overleg begint jouw werkdag. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Laden en lossen - Orderpicken en voorraadbeheer - Controle van binnenkomende goederen - Bestellingen wegrijden met een nieuwe vrachtwagen

Logistiek medewerker

Branche : Logistiek
Regio : Neede

Met een team van 8 collega’s zorg jij ervoor dat alles in het magazijn goed verloopt. Met een kop koffie en kort overleg start jouw werkdag. Waarna jouw werkzaamheden onder andere bestaan uit: - Controle van binnenkomende goederen - Laden en lossen - Orderpicken met een handscanner - Te woord staan van klanten

Leerling kitter

Branche : Bouw
Regio : Neede

Je leert het vak van kitten door samen met een ervaren collega naar een project te gaan. De werkzaamheden kunnen heel divers zijn, waarbij je kunt denken aan het kitten van keukens, badkamers, venterbanken en vloeren. In de toekomst wordt er ook van je verwacht dat je klanten advies kan geven over product eigenschappen en kleur.

Accountmanager

Branche : Commercieel
Regio : Hengelo

Als accountmanager ga je op zoek en op pad naar klanten die bij jou een reinigingsmachine willen huren of kopen. Je geeft een demonstratie in gebruik van de reinigingsmachines. Jouw doel is het verkopen of verhuren van de producten van TenRent. Je stelt zelf de offertes op en onderhandelt over verkoop- of verhuurovereenkomsten. Heeft een prospect nu geen interesse, maar wellicht over een half jaar wel dan zorg jij voor de opvolging en probeer je het over een half jaar nog een keer. Het betreft een nieuwe functie binnen TenRent waardoor je ook enigszins vrijheid krijgt om deze functie zelf vorm te geven. Je wordt onderdeel van een klein team van 5 personen met ieder zijn eigen taak.

Industrieel reiniger

Branche : Industrie
Regio : Deventer

Als industrieel reiniger zorg je ervoor dat de fabriekshal schoon gehouden wordt. Je reinigt machines en productielijnen. In de fabriek waar je komt te werken wordt veevoeder gemaakt, dus het is van belang dat je secuur te werk gaat zodat ongedierte niet de kans krijgt om binnen te dringen. Sommige plekken zijn alleen met bobcat of kraan te schoon te maken. Je leert dus ook met deze machines te werken. Je houdt van aanpakken, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt netjes.

Laden


Uren per week
  • 24-40
  • 32 - 40
  • 32-40
  • 40
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk