Krijg jij het nog warm van jouw baan?

Of laat het werk jou koud?

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je huidige baan en wil je graag wat anders? Zoek je een baan die wél bij jou past en die zorgt dat je weer met plezier naar je werk gaat? Dan helpen we je graag verder. En wie weet proost jij straks wel op je nieuwe baan, want wij hebben namelijk een toffe zomeractie voor jou. Iedereen die minimaal 100 uur via ons aan het werk is, aan het werk gaat of vakantiewerk gaat doen, ontvangt een cadeaubon van restaurant Bij de Buurman in Lochem.

Onze uitzendkrachten werken ontzettend hard. Naast het harde werken vinden we het belangrijk om ook te genieten van het leven en daarop te proosten. En zeg nou zelf, een nieuwe baan via Flexmakers is toch zeker het proosten waard! Voel jij dat het tijd is voor de volgende stap? Wij hebben veel toffe openstaande vacatures voor jou. Schrijf je bij ons in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en wie weet zit jij dan binnenkort ook wel bij onze buurman op het terras te proosten op jouw nieuwe baan.

Bekijk hier onze nieuwste vacatures

Wij hebben veel toffe vacatures in veel verschillende branches in een ruime regio rondom Lochem. Benieuwd naar jouw nieuwe baan? Wellicht staat hij er hieronder wel tussen. Direct solliciteren kan namelijk ook!

De kracht van Flexmakers

uitzendbureau Lochem

Een open gesprek en oog voor mensen

Wij geloven in persoonlijk contact en oprechte aandacht.
Sterker nog; wij zijn er stelling van overtuigd dat persoonlijke aandacht leidt tot
de beste matches tussen medewerkers en opdrachtgevers.

Simone Roerdink
“Naar aanleiding van een interessante vacature op de website van Flexmakers ben ik gaan solliciteren. De betreffende vacature bleek uiteindelijk niet de juiste match, waardoor ik samen met Frank heb gekeken naar andere mogelijkheden. Frank wist precies te achterhalen wat ik zocht en welke functie bij mij zou passen. Door het doortastend optreden van Frank hebben we samen een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Flexmakers ervaar ik als een gezellige, leuke en kleine organisatie, waar tijd is voor een grapje, maar waar ook sprake is van direct communicatie en korte lijnen.”
Gerben Schot

“Na mijn vorige baan was ik toe aan iets anders en ben ik in de eerste instantie zelf op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Op internet kwam ik een interessante vacature tegen bij Flexmakers. Ik heb contact opgenomen en kon meteen langskomen voor een informeel kennismakingsgesprek.

Tijdens het gesprek hebben we samen gekeken welke vacature ik zou kunnen invullen. En terwijl ik op de trein stond te wachten, werd ik gebeld dat ik op gesprek mocht komen bij Aebi Schmidt. Sinds september ben ik hier werkzaam. Ik ben na drie weken op de werkvloer, naar de afdeling inkoop gegaan waar ik nog steeds met veel plezier werk! Mijn verwachting van een uitzendbureau werd door hen waargemaakt en ik ben blij met het informele contact dat ik met hun heb.”