Extra personeel gevraagd

Vind tijdelijk of vast personeel met de juiste ervaring en mentaliteit

Zoekt u extra medewerkers om de productie op peil te houden, alle orders op tijd uit te voeren en uw klanten naar volle tevredenheid te bedienen? Wilt u opschalen in uw bedrijf met de inzet van een vakkundig en vooral flexibel personeelsbestand?

Flexmakers is een ervaren en regionaal uitzendbureau. Wij zoeken de extra medewerkers die passen bij uw bedrijf. Zo zorgt u dat uw werkprocessen probleemloos doorlopen, klanten tevreden zijn en bestaand personeel niet overbelast raakt.

Een succesvolle match

Door een persoonlijke aanpak

Of u nu tijdelijk of structureel extra medewerkers zoekt, Flexmakers beschikt over een ruim bestand ervaren en vakkundige medewerkers uit Lochem en omgeving. Maar een succesvolle match gaat wat ons betreft over meer dan alleen de juiste opleiding en ervaring.

Want ieder bedrijf is anders. Sterker nog, ieder magazijn en iedere magazijnmedewerker is anders! Daarom is het maken van een succesvolle match mensenwerk. Welke medewerker past bij uw bedrijf? In welk team komt een nieuwe medewerker te werken?
Wat is belangrijk in de klantcontacten die een medewerker heeft? Wij kijken grondig en zorgvuldig welke medewerkers bij het werk en uw bedrijf passen en gaan daarnaar op zoek.

De beste kandidaat voor uw bedrijf

Een hele zorg minder

Dezelfde aandacht besteden we aan de selectie van onze uitzendkrachten. Voordat we hen aan u voorstellen, maken we persoonlijk en uitgebreid kennis met hen en checken hun referenties. Zo leren we hen goed kennen en selecteren we feilloos de beste kandidaat voor de functie én voor uw bedrijf.

 

langdurig succesvol samenwerken

Zijn de uitzendkrachten eenmaal bij u aan het werk, dan volgen, faciliteren en begeleiden we hen waar nodig. Door middel van termijngesprekken blijven we in contact met hen én met u als opdrachtgever. Daardoor weten we wat er leeft en speelt en kunnen we meedenken en ondersteunen waar nodig. Zo werken we samen aan een langdurige, succesvolle samenwerking.

 

De voordelen van extra medewerkers op uitzendbasis

Flexmakers werkt met een vaste en betrouwbare groep uitzendkrachten.
Dat heeft voordelen voor u als opdrachtgever:

N

Te allen tijde flexibel meebewegen met de markt en de economie

N
Snel opschalen bij een volle orderportefeuille en grote orders
N
Met minder financiële risico’s meer omzet en winst realiseren
N
Continuïteit in de productie
N
Minder druk op de interne organisatie
N
Meer tevreden klanten

Op zoek naar extra personeel voor uw bedrijf?

Wij hebben de juiste medewerkers

Werving en selectie mbo+ en hbo-functies

Wij vinden de beste kandidaat voor u

Bent u op zoek naar een vaste medewerker voor een mbo+ of hbo-functie? Is het moeilijk de juiste kandidaat te vinden? Of heeft u veel reacties op uw vacature, maar geen idee hoe u hieruit de allerbeste kandidaat kiest? Flexmakers begeleidt u van begin tot eind bij het vinden van de juiste kandidaat voor functies binnen uw bedrijf.

“Mayke leeft zich in het bedrijf in en zoekt op basis daarvan een geschikte kandidaat. Wij vinden de samenwerking met Flexmakers enorm fijn”

“Ik voel mij echt gehoord door Frank. Wat ik bovenal fijn vind is dat wanneer er een nieuwe uitzendkracht bij ons aan de slag gaat vanuit Flexmakers, Frank altijd de moeite neemt om te vragen hoe het gaat.”

Ik raad Flexmakers aan en omschrijf Flexmakers als fris met een persoonlijke aanpak, waarbij maatwerk voorop staat en Flexmakers voordeel heeft van het zijn van een kleine, lokale speler in de markt.”

Werving en selectie door Flexmakers

Wat u van ons mag verwachten

N
Korte lijnen met uw vaste contactpersoon
N
Open en eerlijke communicatie
N
Heldere afspraken
N
Concurrerende prijzen

Op zoek naar professionele ondersteuning bij het invullen van uw vacatures?

Wij stellen de juiste medewerkers aan u voor!