Ontslag nemen of blijven?

door | 14-08-2023

Ontdek hoe Flexmakers je helpt bij deze moeilijke beslissing

Het klinkt als een vraag waar iedereen in zijn loopbaan wel eens mee zit: “Moet ik ontslag nemen of blijven?” Misschien ben je vastgelopen in je eigen baan, mis je uitdaging of ben je simpelweg toe aan iets nieuws. Wij begrijpen dat dit een moeilijke beslissing is. Daarom legt Mayke jou in deze blog in een paar minuten uit hoe Flexmakers jou kan helpen en ondersteunen bij deze moeilijke beslissing. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ontslag nemen of blijven: (h)erken je gevoelens

De eerste stap in het maken van deze moeilijke beslissing is het herkennen van je gevoelens. Misschien voel je je ongelukkig, ondergewaardeerd, overwerkt of gewoon niet meer uitgedaagd door je huidige baan. Het is belangrijk om deze gevoelens niet te negeren, maar ze te erkennen. Bij Flexmakers begrijpen we dat dit een uitdaging is en daarom zijn wij er om je hierbij te ondersteunen. Je kunt voor vragen altijd bij ons terecht en je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek of je nu wel of niet van baan wisselt, we zijn er om jou te helpen.

Ontslag nemen of blijven: Persoonlijk advies en begeleiding

Bij Flexmakers staan we niet alleen voor je klaar. Maar ook luisteren wij naar jouw verhaal en voorzien we je van persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om je huidige situatie, je ambities en je carrière te begrijpen. We luisteren naar jouw verhaal, waarna we in kaart brengen welke mogelijkheden er voor jou zijn, zodat je weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Is dit de eerste keer dat je in aanraking komt met een uitzendbureau? Dan kan het misschien een beetje spannend zijn, zo zijn er een hoop vooroordelen. Wil je meer weten over hoe een uitzendbureau werkt en hoe Flexmakers het aanpakt? Lees dan hier wat werken via Flexmakers voor jou betekent.

Ontslag nemen of blijven: Ontdekken van nieuwe mogelijkheden

Bij Flexmakers beschikken we over een breed netwerk aan opdrachtgevers. Hierdoor hebben we veel verschillende vacatures in verschillende branches. Of je nu net begint met werken of al veel ervaring hebt en iets nieuws wilt proberen, wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou. Benieuwd naar de actuele vacatures? Klik hier om te kijken of er iets voor jou tussen ziet.

Ontslag nemen of blijven: Jij beslist

Het moment dat je de beslissing neemt of je blijft of ontslag neemt is moeilijk. Het belangrijkste is dat je weet dat het jouw keuze is. Bij Flexmakers zijn we er om jou hierbij te helpen en ondersteunen, zodat jij een baan hebt waar je werkplezier aan beleefd. Bovendien ben jij als kandidaat altijd in de lead en is alles bij Flexmakers natuurlijk vrijblijvend.

Ontslag nemen of blijven: Ondersteuning in het gehele proces

Als jij met een nieuwe uitdaging start dan word je geconfronteerd met nieuwe taken, nieuwe collega’s en misschien wel een  nieuwe branche. Bij Flexmakers begrijpen we dat dit spannend is. Daarom stopt onze ondersteuning niet zodra je gestart bent met je nieuwe uitdaging. In plaats daarvan blijven we jou ondersteunen waar dat nodig is en kun je met alle vragen altijd bij ons terecht.

Je weet nu hoe Flexmakers jou kan helpen bij het nemen van deze moeilijke beslissing en waarom wij jou kunnen helpen jouw droombaan te vinden. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog de stap: schrijf je in bij Flexmakers.

 

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl