Ga aan de slag als medewerker inside sales

kom werken bij CarePack in Schiphol-Rijk

Ben jij toe aan een andere baan als medewerker inside sales? Dan is deze functie bij CarePack Holland misschien iets voor jou! CarePack Holland (onderdeel van Berlin Packaging) is dé specialist in verpakkingen voor gevaarlijke stoffen waarbij veiligheid, regelgeving en gebruiksgemak samenkomen. CarePack is vanwege groei op zoek naar een enthousiaste collega die het kleine team komt versterken. Dit is een unieke kans om een gloednieuwe functie vorm te geven en het maximale uit jezelf en je functie te halen!

Als medewerker inside sales ga je het bestaande klantenbestand van CarePack uitbreiden. Jij bent degene die bestaande klanten helpt door advies te geven over innovatieve verpakkingsoplossingen, offertes te maken of klachten af te handelen. De klanten weten dat wat ze je ook vragen; jij regelt het. Verder bel je potentiële klanten en onderzoek je de mogelijkheden om de afzet bij die klanten te vergroten. Je ziet kansen en mogelijkheden en weet deze om te zetten naar concrete acties. Elke dag leer jij meer over verpakkingen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen. Daardoor kun jij klanten goed adviseren én draag je bij aan een veilige wereld.

Dit is waarom jij de medewerker inside sales bij CarePack wil worden:
Als deel van het team geniet je van een werkplek vol humor en betrokkenheid, waar jouw inspanningen worden beloond met een persoonlijke bonusregeling die je salaris aanzienlijk kan verhogen.

WERKEN BIJ CarePack

DIT IS WAT JE KRIJGT

N

Salaris tussen de €3500 en €3600

N

Een persoonlijke bonusregeling

N

Veel afwisseling en uitdaging 

N

De mogelijkheid om cursussen te volgen

WERKEN BIJ CarePack

DIT IS WAT JE MEEBRENGT

N

Mbo+/hbo werk- en denkniveau

N

Ervaring in een soortgelijke functie

N

Woonachtig in de regio Amsterdam

N

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wil je meer weten?

ontdek hier alles over de functie

”Bij mijn vorige baan had ik weinig afwisseling en zat ik niet meer op mijn plek. Via Indeed kwam ik een vacature van Flexmakers tegen, waarop ik heb gesolliciteerd. Mijn gesprek met Leontien was erg prettig en ik ben nog nooit zo positief ergens weggegaan. Leontien heeft me echt mijn eigenwaarde in laten zien. Nadat ik een half jaar als uitzendkracht via Flexmakers heb gewerkt, heb ik inmiddels een contract gekregen bij de opdrachtgever. Ik ben erg blij met wat Flexmakers voor me betekent heeft. Dankzij het soepele contact en hun snelle handelen ga ik weer met plezier naar mijn werk.”
Paul Schigt

Sharon van Schooten

wil jij als medewerker inside sales aan de slag?

SOLLICITEER SNEL BIJ LEONTIEN

Zie jij jezelf al zitten bij CarePack als medewerker inside sales? Schrijf je dan snel hieronder in! Leontien komt namelijk graag met jou in contact. Ook bij vragen kun je je inschrijven of ons bellen op 0573-256380. We vertellen je alles wat jij wil weten over deze toffe vacature.

Graag tot snel.

Direct solliciteren